خواهر شهید بهشتی: آیت‌الله رییسی هم مانند برادرم مظلوم واقع شد

[ad_1]

به گزارش ایرنا، در پیام روز پنجشنبه زینب‌السادات بهشتی آمده است: شهادت آیت‌الله رییسی برای من یادآور فضای شهادت برادرم در دهه ۶۰ است و این شهید بزرگوار هم مانند شهید بهشتی مظلوم بود.

ادامه این پیام حاکیست: مظلومیت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رییس جمهور کشورمان پس از شهادتش نمایان می‌شود.

در ادامه پیام زینت‌السادات بهشتی آمده است: افرادی که دست به تخریب رییس جمهور شهید زدند اکنون پشیمان و سرافکنده هستند، زیرا خدمات خالصانه شهید رییسی پس از شهادتش بتدریج در اذهان عمومی نمایان‌تر خواهد شد و این نشانه مظلومیت این شهید عزیز است.

وی ادامه داد: شهید بهشتی با هدف کادرسازی و تامین نیازهای مدیریتی انقلاب، یک دوره آموزشی را برای تعدادی از طلاب که آنها را مستعد پذیرش مسوولیت‌های کلان کشور تشخیص داده بود، برگزار کرد و شهید عزیز آیت‌الله رییسی نیز در زمره آنها بود.

خواهر شهید بهشتی در بخش دیگر پیام خود با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری پیش‌رو ابراز اطمینان کرد که ملت شریف ایران باردیگر فردی را انتخاب می‌کنند که در مسیر ولایت و ادامه دهنده راه این شهید بزرگوار خواهد بود.

خواهر شهید بهشتی: آیت‌الله رییسی هم مانند برادرم مظلوم واقع شد

در ادامه پیام خواهر شهید بهشتی آمده است: با نهایت تأثر و تألم شهادت رییس جمهور محبوب جمهوری اسلامی ایران آیت‌الله دکتر سیدابراهیم رییسی و شهدای خدمت همراه ایشان را به ساحت مقدس حضرت ولی عصر(عج) و محضر رهبر انقلاب، خانواده معزز شهدا و ملت شریف ایران تبریک و تسلیت عرض می می کنم؛ یاد و خاطره آثار فاخر شهید رییسی در مدت خدمت خالصانه‌اش همواره در اذهان همگان باقی خواهد ماند، خداوند عاقبت ما را همانند آیت الله رییسی به شهادت ختم کند.

به گزارش ایرنا، آیت‌الله سید محمدحسینی بهشتی(شهید بهشتی) دومین رییس دیوان عالی کشور، نخستین دبیرکل حزب جمهوری اسلامی و نائب‌ رییس مجلس خبرگان قانون اساسی بود. در ۲۰ شهریور ۱۳۵۹ دادستان انقلاب تهران و در ۲ تیر ۱۳۶۰ پس از برکناری ابوالحسن بنی‌صدر به همراه محمدعلی رجایی و اکبر هاشمی رفسنجانی عضو شورای موقت ریاست جمهوری شد.

وی در سال ۱۳۰۷ در محله «لُنبان» اصفهان و در خانواده‌ای مذهبی به دنیا آمد. او در شامگاه هفت تیر سال ۱۳۶۰ در بمب‌گذاری در دفتر حزب جمهوری اسلامی حین سخنرانی در تالار حزب جمهوری اسلامی ترور شد.

منزل شهید بهشتی دارای قدمت نزدیک به یک قرن است که از سال ۱۳۷۶ به بعد در اختیار سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان قرار گرفته و با نام خانه «فرهنگ شهید بهشتی» فعالیت می کند. این خانه در خیابان شهید بهشتی اصفهان واقع است.

آیت‌الله سیدابراهیم رییسی، عصر یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد «قیز قلعه‌سی» به سمت شهر تبریز، در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی در سانحه هوایی به همراه همه همراهان به مقام رفیع شهادت نایل شد.

آیت‌الله سیدمحمدعلی آل هاشم امام جمعه تبریز، حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه، مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی، سردار سیدمهدی موسوی رییس یگان حفاظت رییس‌جمهوری، سرهنگ خلبان سیدطاهر مصطفوی، سرهنگ کمک خلبان محسن دریانوش و سرگرد فنی بهروز قدیمی از دیگر شهیدان این حادثه هستند.

[ad_2]
منبع

About nasimerooyesh

Check Also

فیلم | خروش مردم غرب استان اصفهان در روز مبارزه با استکبار جهانی

[ad_1] گلپایگان-ایرنا- همزمان با دیگر نقاط کشور، مردم شهرستان های غرب استان اصفهان که شامل …