صدور اوراق شناسایی برای متهمان پرونده منافقین خلاف قوانین پلیس بین‌الملل است

به گزارش ایرنا، سومین جلسه دور جدید دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین همچنین ماهیت این سازمان به عنوان یک شخصیت حقوقی امروز سه‌شنبه هشتم خرداد در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی حجت‌الاسلام والمسلمین دهقانی و مستشاران دادگاه مرتضی تورک و امین ناصری در مجتمع قضایی امام خمینی (ره) به صورت علنی برگزار می‌شود.

گروهک تروریستی منافقین از خرداد ۱۳۶۰ و پس از عزل بنی صدر به صورت رسمی عملیات مسلحانه و ترور را برای مقابله با انقلاب مردم ایران برگزیده بود، در طول این سال‌ها دست به جنایات زیادی در حق مردم ایران زده است

کارنامه جنایت‌های گروهک تروریستی منافقین، تاریخی سیاه و ضد بشری را شامل می‌شود که سند قتل عام بیش از ۱۷ هزار غیرنظامی ایرانی است.

در کارنامه این گروهک تروریستی فهرست بلندی از ترور شخصیت‌های سیاسی، علمی و مذهبی ایران وجود دارد؛ ترور ۷۲ نفر از شخصیت‌های سیاسی کشورمان با انفجار در دفتر حزب جمهوری اسلامی، ترور ناکام مقام معظم رهبری، ترور شهیدان رجایی و باهنر، ترور آیت‌الله دستغیب، آیت‌الله قدوسی و آیت‌الله مدنی، ترور صیاد شیرازی و ترور دانشمندان هسته‌ای از دیگر اقدام‌های تروریستی این گروهک است از این روی دادگاه کیفری رسیدگی به اتهامات این گروهک از سال گذشته آغاز شده است.

نخستین جلسه رسیدگی به این پرونده ۲۱ آذر ۱۴۰۲ آغاز و تاکنون ۱۲ جلسه برگزار شده است.

قاضی دهقانی در ابتدای جلسه دادگاه گفت: با توجه به اتمام قرائت کیفرخواست، دادگاه در حال شنیدن شکایات شُکات توسط وکلای آن‌ها است. اتهاماتی در قالب کیفرخواست به یک سازمان وارد شده است که اساس این سازمان لطمه زدن به انقلاب اسلامی بوده است.

وی با بیان اینکه اهداف پلیس بین‌الملل ایجاد امنیت عمومی در دنیا، مبارزه با تروریسم و تحت تعقیب قرار دادن مجرمان و استرداد آن‌ها است، گفت: این دادگاه برابر مقررات قانونی مبادرت به صدور اعلان قرمز برای متهمان کرده است. امروز به تمام کشورهای میزبان متهمان این پرونده اعلام می‌کنم این متهمان تحت تعقیب پلیس بین‌الملل قرار دارند و هرگونه صدور اوراق شناسایی، هویت و یا تسهیل روادید برای متهمان این پرونده توسط دولت‌های میزبان خلاف قوانین پلیس بین‌الملل است؛ از اینرو به همه کشورهایی که قوانین پلیس بین‌الملل را پذیرفته‌اند اعلام می‌کنیم با پلیس بین‌الملل همکاری و برای تامین امنیت مردم خود اقدام کنند.

در ادامه وکیل شکات با اجازه قاضی در جایگاه قرار گرفت و گفت: از قوه قضاییه تشکر می‌کنم که امکانی را فراهم کرده است تا جنایت‌های گروهک تروریستی منافقین مورد رسیدگی قرار بگیرد. جنایت‌هایی که علیه ۱۷ هزار نفر ایرانی صورت گرفته است و باید ۱۷ هزار دادگاه در این رابطه تشکیل و ۱۷ هزار رای صادر شود. دادگاه باید هر مورد را به تفصیل بررسی کند.

قاضی در پاسخ به وکیل شکات گفت: دادگاه با صبر و حوصله با جنایت‌هایی که در طول ۴۰ سال گذشته رخ داده، رسیدگی می‌کند.

وکیل شکات اضافه کرد: همه دنیا شاهد جلسات این دادگاه است. امروز می‌خواهم در مورد کشتارهای داعش‌گونه منافقین صحبت کنم این کشتارها هم ریشه حقوقی، هم ریشه سیاسی و اعتقادی دارد. کتاب‌هایی امروز به دادگاه ارائه شده که اسنادی مهم از اقاریر خود اعضای گروهک مجاهدین خلق نسبت به جنایاتی که انجام داده‌اند، در آنها آورده شده است. از جمله این کتاب‌ها نشریه مجاهد است.

در ادامه قاضی درخواست کرد که این کتاب‌ها صورت‌جلسه شوند.

وکیل شکات بیان کرد: ناشر تمام این کتاب‌ها سازمان مجاهدین خلق است. سازمان مجاهدین در قبال همکاریی که با رژیم صدام می‌کرده پول‌های کلان و نفت دریافت می‌کرده و در ازای این پول‌ها علیه رزمندگان ایرانی جنایاتی انجام می‌دادند که فیلم‌هایی در این رابطه وجود دارد.

در ادامه دادگاه، کلیپی در رابطه با جنایت‌های گروهک مجاهدین خلق نسبت به اُسرا و رزمندگان ایرانی پخش شد.

محمدی وکیل متهمان اظهار داشت: از ابتدای قرائت کیفرخواست موضوعاتی خارج از کیفرخواست در رابطه با متهمان بیان می‌شود. در جلسه گذشته یکی از کارشناسان موکلان بنده را مُلحد خطاب کرد. در صورتی که موکلان بنده حداقل در ظاهر اسلام را قبول دارند؛ در طول دادگاه به وکلای متهمان اجازه صحبت داده شود.

قاضی دادگاه در پاسخ به وکیل متهم گفت: در ادامه به وکلای متهمان اجازه صحبت داده می‌شود. زمانی که کارشناسی به دادگاه دعوت می‌شود فقط نظر کارشناسی خود را مطرح می‌کند و بعد از آن به وکلا اجازه دفاع داده می‌شود؛ نظر کارشناسی با نظر دادگاه متفاوت است.

در ادامه وکیل شکات گفت: سازمانی که خود را مجاهد خلق معرفی می‌کند تاکنون هیچ اقدامی در رابطه با جنایات رژیم صهیونیستی و داعش انجام نداده است.  

 صداقت، کارشناس مسائل اعتقادی با اجازه قاضی خواست تا در جایگاه قرار گیرد.

صداقت گفت: ما خشونت غیرعادی در اعمال اعضای سازمان مجاهدین خلق می‌بینیم. این سازمان در مقاطع گوناگون رفتار و اعمالی داشته که خشونت در آنها مشاهده می‌شود و باید بررسی کنیم که منشا این خشونت کجاست.

وی ادامه داد: کتاب «شناخت» کتاب اول ایدئولوژیک این سازمان است؛ این کتاب مجموعه سخنرانی «مسعود رجوی» در دانشگاه تهران بعد از پیروزی انقلاب است و هر فردی که عضو این سازمان می‌شد باید این کتاب را مطالعه می‌کرد. این کتاب عنوان می‌کند که خدایی که ما قبول داریم یک خدای مادی است. ما با توجه به کتاب‌های خودِ همین سازمان مبانی فکری آنها را بررسی می‌کنیم.

این کارشناس مسائل اعتقادی بیان کرد: کارهای این گروهک را تنها می‌توان با کارهای داعش مقایسه کرد؛ «مریم رجوی» صراحتا اعلام کرده است که ما خدای آخوندها را قبول نداریم. اعضای این گروهک در زمان پیروزی انقلاب خودشان را به عُلمایی مانند آیت‌الله طالقانی منتسب می‌کردند. چرا آن زمان اعلام نمی‌کردند که خدای آیت‌الله طالقانی را قبول ندارند؟

وی بیان کرد: «حسین احمدی روحانی» از سران سازمان بود که در اظهارات این فرد آمده است که «آنچه را که سازمان به عنوان ایدئولوژی اسلامی موردنظر داشت، دارای ویژگی‌هایی بود که در جریان رشد و اصلاح تکامل خود بیانگر طرز تفکر و عقیده خاصی در اسلام است و در حقیقت با اسلامی که از سوی فقهای برجسته اسلام معرفی می‌شود، تفاوت اساسی دارد.» در جای دیگر حسین احمدی روحانی می‌گوید: «اسلام و حقیقت آن بعد از دوران صدر اسلام دچار انحرافات اساسی شده است».

صداقت گفت: «مریم قجر» ازدواجی می‌کند که موارد اسلامی در آن رعایت نشده است. آیا این گروهک اسلامی جدیدی معرفی کرده‌اند؟

ادامه دارد…


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

برقی کردن ۶ هزار تاکسی و اسقاط ۷۰ هزار موتورسیکلت در تهران/گام‌های کاهش آلودگی هوا

گروه جامعه ایرنا– این روزها دیگر برای تهران جانی نمانده، راه نفسش بسته شده و …