[ad_1]
بهگزارش ایرنا، آیتالله سید یوسف طباطبائی نژاد شامگاه پنجشنبه در آیین اختتامیه هفته گرامیداشت صنایع دستی در سالن همایش های اتاق بازرگانی اصفهان افزود: اولین صنعتی که بشر آن را کشف کرد، صنایع دستی بود و تا پیش از ایجاد کارخانجات بیشتر مایحتاج بشر از لباس تا ظروف و موارد دیگر با استفاده از صنایع دستی ایجاد میشد.
وی با تاکید بر اینکه صنایع دستی به عنوان میراث کهن باید به دانش آموزان و نسل جدید معرفی شود، اظهار کرد: نسل جدید باید به واسطه صنایع دستی با فرهنگ غنی خود آشنا شوند.
امام جمعه اصفهان با اشاره به ضرورت راه اندازی یک نمایشگاه دایمی صنایع دستی در این استان، بیان کرد: در قالب این نمایشگاه باید ضمن تقویت صنعت گردشگری به دنبال عرضه فرهنگ غنی خود شد.
وی افزود: بیتردید وظیفه همگی ما حفاظت از میراث کهن فرهنگی است، زیرا این آثار بخشی لاینفک از فرهنگ ما است.
نماینده ولی فقیه و امامجمعه اصفهان مهمترین چالش در زمینه صادرات صنایع دستی در کشور را نبود رابطهای تجاری و بازاریاب با تجربه عنوان کرد و گفت: در این زمینه لازم است تا مسوولان به طور جد واد عمل شده و ضعفهای این حوزه را برطرف کنند.
به گزارش ایرنا، در آیین اختتامیه هفته گرامیداشت صنایع دستی که در سالن همایشهای اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد، معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارتخانه میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی و جمعی از هنرمندان شاخص صنایع دستی اصفهان حضور داشتند.
از ۶۰۲ رشته صنایع دستی شناسایی شده در جهان، ۲۹۹ مورد آن مربوط به ایران و از این تعداد نیز ۲۰۰ رشته مربوط به استان تاریخی و هنر پرور اصفهان است.
بیش از ۷۰ هزار هنرمند صنایع دستی در این استان فعالیت میکنند که در چهار سال گذشته ۴۰ هزار نفر از آنان شناسایی و شناسنامهدار شدهاند.
منبع