به گزارش ایرنا از جمعیت هلالاحمر؛ پیرحسین کولیوند با اشاره به این که کلینیکهای تخصصی جمعیت هلال احمر آماده ارائه خدمات به حجاج هستند، افزود: در مکاتب پزشکی و کلینیکهای تخصصی جمعیت، کادر درمان به بیش از ۱۱ هزار نفر از حجاج ارائه خدمت کرد.
وی ادامه داد: کادر درمان و تیمهای واکنش سریع، همراه با حجاج ایرانی، برای انجام اعمال خود و کمک به حجاج، برای رمی جمرات می روند و آماده ارائه خدمات به آنها هستند.
وی افزود: تاکنون ۱۱ زائر ایرانی جان خود را از دست دادهاند و ۲۶ زائر بستری در بیمارستانهای عربستان داریم اما به طور کلی، وضعیت سلامت زائران ایرانی در حج، خوب و مناسب است.
کولیوند با بیان اینکه جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، هماهنگی و برنامه ریزیهای خوب و دقیقی با وزیر بهداشت و درمان و هلالاحمر عربستان داشته است، افزود: با این برنامه ریزیها یک دستگاه هلیکوپتر برای انتقال حجاج ایرانی که نیاز به دریافت خدمات درمانی بیشتر دارند، در صحرای عرفات به ایران اختصاص یافت که خوشبختانه مورد استفاده قرار نگرفت.
وی ادامه داد: در مجموع همراهی هلالاحمر عربستان و وزارت بهداشت و درمان این کشور با هلال احمر ایران، خوب و دقیق است و با پشتیبانی آنها و حمایت کادر درمان جمعیت، همه حجاج ایرانی در شرایط خوبی قرار دارند
به گزارش ایرنا، اعزام زائران به سرزمین وحی از ۲۴ اردیبهشتماه آغاز شده است. امسال ۸۷ هزار و ۵۵۰ نفر در قالب ۶۱۴ کاروان از ۲۱ ایستگاه پروازی سطح کشور برای انجام مناسک حج تمتع به سرزمین وحی اعزام شدند.
بنا بر اعلام منابع عربستانی، امسال حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر از حجاج، از اتباع سایر کشورها و ۲۰۰ هزار تن نیز شهروندان عربستان در مناسک حج ابراهیمی شرکت کردند. ۲۲.۳ درصد حجاج از اتباع کشورهای عربی، ۶۳.۳ از اتباع کشورهای آسیایی و ۱۱.۳ نیز از اتباع کشورهایی آفریقایی هستند. حجاج کشورهای اروپا، آمریکا، استرالیا و سایر کشورها نیز ۳.۲ درصد از کل را تشکیل می دهند.
منبع