۹۰ بسته سرمایه‌گذاری در میراث فرهنگی و گردشگری آذربایجان‌شرقی آماده شد


به گزارش ایرنا، کیومرث کریمی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران، توجه ویژه به سرمایه‌گذاری در اقامتگاه‌های بوم‌گردی آذربایجان‌ شرقی را یکی از محورهای مهم بسته های فوق عنوان و اظهار کرد: بسته‌های ویژه سرمایه‌گذاری محرک اصلی رونق گردشگری استان است.

وی با اشاره به لزوم توجه ویژه به سرمایه‌گذاری در حوزه اقامتگاه‌های بوم‌گردی استان، ارائه بسته‌های ویژه به سرمایه‌گذاران را به عنوان راه‌حلی برای تسهیل روند سرمایه‌گذاری دانست و افزود: باید تلاش های گسترده ای برای جلب و جذب سرمایه گذاران در این حوزه به انجام برسد.

کریمی افزایش فرصت‌های شغلی، کاهش بیکاری و رشد درآمد در کنار رشد صنعت گردشگری و توسعه مناطق کمتر توسعه‌یافته را از پیامدهای حمایت همه‌جانبه از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در استان برشمرد و یادآور شد: این اقدامات می‌تواند آذربایجان‌شرقی را به مقصدی جذاب برای گردشگران تبدیل کند که به نوبه خود موجب افزایش درآمدها در توسعه این خطه از ایران اسلامی خواهد شد.

وی با تاکید بر ضرورت حمایت از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی، ادامه داد: معاونت سرمایه‌گذاری میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان‌شرقی در نظر دارد علاوه بر توجه ویژه به سرمایه‌گذاری در حوزه اقامتگاه‌های بوم‌گردی، فرآیند سرمایه‌گذاری بخش خصوصی را نیز با ارائه بسته‌های سرمایه‌گذاری ویژه تسهیل کند.

کریمی گفت: با ارائه ۹۰ بسته‌ سرمایه گذاری فرصت‌های کم‌نظیری در آذربایجان‌شرقی ایجاد خواهد شد و زیرساخت‌های گردشگری استان بیش از پیش در امر جذب گردشگران داخلی و خارجی موفق‌تر می شود.

وی افزود: آذربایجان‌شرقی با تنوع طبیعی و فرهنگی یکی از مناطق پرظرفیت برای سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری به ویژه اقامتگاه‌های بومگردی است که مناطقی همچون جنگل‌های ارسباران کلیبر، روستای تاریخی کندوان اسکو، زنوزق شهرستان مرند و طبیعت بکر مراغه نمونه‌هایی از مناطق مستعد سرمایه‌گذاری بومگردی هستند که لازم است در راستای حمایت از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی، روند سرمایه‌گذاری در آن‌ها به صورت ویژه‌ای تسهیل شود.

کریمی با اشاره به اهمیت سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حوزه گردشگری استان، اظهار کرد: سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در آذربایجان‌شرقی می‌تواند علاوه بر توسعه صنعت گردشگری، نقش مهمی در رشد اقتصادی و ایجاد اشتغال ایفا کند و در نهایت به توسعه زیرساخت‌های گردشگری و امکانات رفاهی موجود کمک کند.

به گزارش ایرنا، آذربایجان شرقی با داشتن بیش از چهار هزار اثر، ابنیه و محوطه تاریخی و باستانی که ۲ هزار و ۲۷ مورد آنها در فهرست اثار ملی به ثبت رسیده است، جزو پنج استان اول گردشگر پذیر کشور به شمار می رود.

بازار تاریخی تبریز، مجموعه کلیساهای سنت استپانوس و مجموعه چهارگانه کروانسراهای آذربایجان شرقی در فهرست آثار جهانی یونسکو ثبت شده است.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

آتش سوزی موجب وقفه در پروژه کاتد مس سونگون نشد

به گزارش ایرنا، حسین مدرس خیابانی روز پنجشنبه در بازدید از مجتمع مس سونگون از …