فرزندان شهدای دولت به رئیس بنیاد شهید چه گفتند؟ گلایه حذف زندگینامه شهید از کتب درسی

[ad_1]

به گزارش خبرنگار ایثار و شهادت ایرنا، محمد مهدی فرزند شهید تندگویان در دیداری که ظهر امروز -شنبه ۱۰ شهریور- سعید اوحدی به مناسبت هفته دولت با فرزندان شهدای دولت در سالن جلسات بنیاد شهید داشت، گفت: چرا باید زندگینامه یک شهید از کتب درسی حذف شود بعد ما بجنگیم دوباره آن را ثبت کنیم.

وی افزود: چندین بار درخواست کردیم تاریخ شهادت پدرم در تقویم ثبت شود، اما اثری از تاریخ خاکسپاری یا شهادت ایشان وجود ندارد و ما نتوانستیم آن را در تقویم ثبت کنیم، این از بدیهیات است.

تندگویان ادامه داد: خانواده شهدای دولت در جلسه هیات وزیران دعوت می شدند و مصوبات متناسب با فرهنگ ایثار و شهدا تصویب می شد. این جلسه تا اواسط دولت دهم برگزار می شد اما به مرور حدف شد. در این جلسه علاوه بر اینکه ارتباط با دولتمردان خانواده ها از مشکلات هم با خبر می شدند. در یکی از جلسات متوجه شدیم یکی از خانواده وزرا شهدای دولت از پوشش بیمه محروم بودند و کسی فکر نمی کرد موضوع در این حد باقی مانده باشد. برخی اوقات به خانواده شهدا، همسران و پدر و مادرهای آنها بی توجهی می شود.

فرزند شهید تندگویان گفت: پیشنهاد می کنم جلسه هیات دولت در قطعه ۷۲ شهدا برگزار شود تا ببینند وام دار چه کسانی هستند. نباید از شهدا فاصله بگیریم و آنها را فراموش کنیم. در هیچ کشوری تا سطوح بالای مدیریت شهدا وجود ندارد و هیچ وزیر غیرنظامی اسیر و یازده سال شکنجه را تحمل نکرده است. من از نماد تندگویان که نماد غیرنظامی است، سخن می گویم. در دنیا می توانیم از این موضوع استفاده کنیم. ما حتی نتوانستیم بعد از جنگ بخشی از پرونده شهید تندگویان را از عراقی ها بگیریم و بر روی این موضوع کار کنیم.

وی تصریح کرد: متولیان بنیاد شهید فکر می کنند خانواده شهدای دولت از وزارتخانه متبوع خدمات خوبی می گیرند و متولیان وزارتخانه ها هم فکر می کنند بنیاد شهید به این خانواده ها رسیدگی می کند در حالی که خانواده شهدا سکونت می کنند و به خاطر شان و جایگاهشان به دنبال مطالبات خود نمی روند. بنیاد شهید نباید از وضعیت خانواده ها غافل باشد.

تندگویان با بیان اینکه بنیاد شهید باید پویا باشد و هر خانواده تحت پوشش یک مددکار باشد، تاکید کرد: بسیاری از موضوعات مالی نیست و کمک روحی بیشتر مورد نیاز است. متولیان می گویند ما جای پدر یا فرزندتان هستیم اما واقعا اینگونه است؟ برخی اوقات مشکلاتی به وجود می آید که خانواده شهدا مجبور می شوند به دادگاه بروند، هر همسر و دختری به دادگاه می رود دوست دارد پدرش همراه او باشد بحث من بیشتر روحی و اعتقادی است.

خانه موزه تندگویان در گیر و دار دعوای شهرداری

فرزند شهید تندگویان گفت: بنده ۲۵ ساله پیگیر خانه موزه شهید تندگویان که به وزارت نفت اهدا کردیم، هستم. این موزه در دعوای شهرداری یکی از مناطق باقی مانده است من نباید پیگیر این موضوع باشم. و از این موزه باید به درست استفاده شود.

وی بر تولید محتوای فرهنگی در حوزه ایثار و شهادت تاکید کرد و اظهار داشت: مردم فکر می کنند خانواده شهدا در بالاترین سطح رفاه و در صدر توجهات قرار دارند در صورتی که اینگونه نیست. ما در کشور محروم نداریم ما از خدمت به آنها محروم شدیم چون با این دایه انقلاب کردیم.

بروکراسی اداری در بنیاد شهید مانع پیشبرد کار می شود

محمد فرزند شهید موسوی کلانتری دومین وزیر راه و ترابری در کابینه شهید رجایی نیز گفت: تا سه سال گذشته به دلیل اینکه نیاز مالی نداشتیم ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان حقوق همسر شهید بود که ما آن را از بنیاد نمی گرفتیم اما بعد از آن به خاطر اینکه مادر به سرطان مبتلا و هزینه ها چند برابر شد برای دریافت آن به بنیاد شهید مراجعه کردیم؛ آنقدر بروکراسی اداری داشت که نتوانستم کار را انجام دهم. یکی از کارمندان این مجموعه کار ما را داوطلبانه پیگیری کرد تا حقوق افزایش یافت.

وی افزود: خانواده شهدا دسته بندی شود که هر خانواده ها در محل کار شهید دنبال مطالباتشان بروند تا مدیریت بهتری انجام شود.

نیازهای خانواده شهدا تشخیص داده شود

همچنین ناصر فرزند شهید موسی نامجو وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مصلح گفت: شان خانواده های شهدا باید حفظ شود. آنها مشکلاتی دارند که دوست ندارند به صورت عمومی به بنیاد شهید مراجعه کنند. من در بنیاد شهید به عنوان پزشک در خدمت خانواده شهدا بودم و مسائل و مشکلات آنها را عنوان می کردم.

وی افزود: باید نیازهای خانواده شهدا تشخیص داده شود و بنیاد بداند که نیازهای این خانواده ها در چه زمینه ای است. در بحث معنویات سامانه ای برای آنها درست کند.

شهاب الدین فرزند شهید حدادعادل نیز گفت: پدر و مادر شهدا در زمینه بیمه با مشکل مواجه اند. هزینه دارو ها داده نمی شود. وام مسکن قبلاً برای خرید و ساخت به جامعه ایثارگران داده می شود اما اکنون فقط وام برای ساخت پرداخت می شود.

وی افزود: در یک سالی که در بنیاد شهید بودید منشأ اثر بودید. اگر همین سیر ادامه یابد بسیاری از مشکلات جامعه هدف برطرف می شود.

دولت عشق الگو است

همچنین مهدی نامجو گفت: عمده شهدای دولت مربوط به وقایع سال ۱۳۶۰ هستند. به آنها می گفتند دولت عشق. آنها دغدغه خدمت به مردم را داشتند و در کنار هم کار می کردند برای هر کدام از آنها می توان کتاب قطوری نوشت. در وزارت دفاع که منطق آن پشتیبانی نیروهای مصلح است وزیر دفاع نباید ترور شود. ترور یک وزیر دفاع نشان می دهد که در کنار رزمندگان جنگیده و به شهادت رسیده است. دولت عشق الگو است همه از معنویت آن در راستای خدمت به مردم استفاده کنیم.

مغفول مانده زنده نگه داشتن یاد شهدا

میثم فرزند شهید محمد جواد باهنر نیز گفت: بنیاد شهید وظیفه اصلی خدماتی، پشتیبانی و مالی را دارد اما یکی از وظایف ذاتی این سازمان که مغفول مانده زنده نگه داشتن یاد شهدا و تبیین اهدافی که داشتند و برای آن جان خود را دادند. بعضی از جاها کارهای خوبی انجام شده در حوزه دفاع مقدس فیلم های خوبی ساخته شده است.

وی افزود: در حوزه شهدای انقلاب اسلامی بخصوص ارکان اصلی انقلاب اسلامی که چرایی اصلی انقلاب را نشان می دهد توجه به موضوعات فرهنگی بسیار مهم است. در این زمینه کار ارزشمندی که قابل توجه باشد وجود ندارد. در ایام شهادت برنامه هایی که از تلویزیون پخش شود، ۴۰ سال قبل ساخته شده حتی یه کلیپ جدید برای این شهدا ساخته نشده است.

باهنر ادامه داد: سپاه پاسداران در حوزه دفاع مقدس کارهای خوبی انجام داده است. برای معرفی شهدای انقلاب الویت تبیین جمهوری اسلامی باشد. یادبودها به شدت در سطح پایین برگزار می شود شأن یک رئیس جمهور شهید حداقل این است که یادبود در شأن او باشد.

در پایان این نشست از خانواده شهدای دولت تجلیل شد.

[ad_2]
منبع

About nasimerooyesh

Check Also

اولین قطعه مستقل بهروز فرمانی منتشر شد

[ad_1] به گزارش ایرنا، بهروز فرمانی؛ نوازنده برجسته موسیقی، اولین قطعه انفرادی خود را با …