برداشت سماق در مناطق جنگلی سردشت


سماق سردشت در مناطق شیب‌دار و دیمی و به صورت نهال و پاجوش رشد می کند که به دلیل رنگ و طعم مطبوع آن از سماق‌های بسیار مرغوب در کشور است. مردم منطقه پیش از فرا رسیدن فصل پاییز (شهریورماه) به صورت گروهی که به آن «هەرەوەز» می گویند خوشه‌های خشک سماق را از درختان جدا کرده و پس از آماده کردن آن را به بازار مصرف عرضه می‌کنند.سردشت با داشتن حدود هزار هکتار سماق دیم بزرگ تولید کننده این محصول در ایران است.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

توسعه زیرساخت‌ها برمبنای عدالت فرهنگی در دستور کار سازمان سینمایی است

به گزارش خبرنگار ایرنا، رائد فریدزاده روز چهارشنبه در آیین بهره برداری از پردیس سینمای …