به گزارش ایکنا از آذربایجانشرقی، به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، غلامرضا احمدی، رئیس شورای اسلامی تبریز، روز گذشته 31 شهریورماه، در آیین رونمایی دو مجموعه ماندگار شعر «سهندیه» و «حیدربابایه سلام» از مجموعه اشعار استاد شهریار که با خوشنویسی استاد محمدعلی فرزبود و تذهیب استاد رحیم چرخی به زیور طبع آراسته شدند، گفت: استاد شهریار، یکی از بزرگترین شاعران همه دوران و مایه افتخار جهان تشیع است که رهبر معظم انقلاب از ایشان به عنوان حکیم یاد کرده است.
وی درخصوص شخصیت استاد شهریار گفت: بصیرت و نگاه سیاسی استاد شهریار، بیانگر تفکر اوست که در ایام نخست انقلاب با معمار کبیر انقلاب همراهی کرد و حتی پیش از انقلاب اسلامی نیز هر مراسمی که درخصوص مراسمات انقلاب بود را با گشادهرویی قبول کرده، شعر سروده و خوانده است.
احمدی، خاطرنشان کرد: بینیازی از دنیا، ارادت به ائمه(ع)، نازکی خیال، مراتب عرفانی، اخلاقی بودن و رعایت اخلاق دینی از نکات ظریف شخصیتی استاد شهریار بود.
رئیس شورای اسلامی کلانشهر تبریز، با اشاره به اینکه جامعهٔ ما، باید در اوج آموزههای دینی بود، گفت: جامعه امروز ما نیاز به آموزهها و ویژگیهای استاد شهریار دارد که این ویژگیها، چهرهای شاخص از ایشان ساخته است.
وی از اقدام سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری تبریز در تولید محتوای متناسب با ذائقه جامعه در خصوص مفاخر فرهنگی و ادبی قدردانی کرد و افزود: ظرفیت وجودی شهریار میتواند تبریز را بهعنوان یک شهر فرهنگی به دنیا معرفی کند چراکه یکی از ویژگی شهرهای فرهنگی، موزهها، چاپ کتاب، اجرای نمایش و دیگر رویدادهای فرهنگی است.
احمدی، با اشاره به اینکه شهریار شعر را هنرمندانه به خدمت گرفته بود تا مذهب، فرهنگ و ملت خود را به دنیا معرفی کند، گفت: با تحلیل محتوای اشعار شهریار و توجه به آموزههای اخلاقی شعر وی، اینگونه به نظر میرسد که شهریار ضمن اینکه برای فرهیختگان و هنرمندان الگوست، وجودش ظرفیت عظیم فرهنگی است که با اشعار او میتوان فرهنگ و ملت و آموزههای دینی را به نسل جدید بهتر شناساند.
رئیس شورای اسلامی کلانشهر تبریز، با تأکید بر اینکه روز بزرگداشت استاد شهریار و روز ملی شعر و ادب فارسی افتخاری برای ترکزبانان است، گفت: این مسئولیت متوجه تبریزیها و آذربایجانیهاست که به ادای دین به استاد شهریار توجه ویژه داشته باشند.
وی ادامه داد: بزرگداشت استاد شهریار و روز ملی شعر و ادب فارسی نباید محدود به یک روز باشد چراکه میزان بهرهبرداری ما از این ظرفیت فرهنگی، در حد و شأن استاد شهریار نیست.
احمدی، با تأکید بر موضوعیت نقش حمایتی و مشارکتی شهرداری تبریز در رویدادهای فرهنگی، گفت: نخبگان جامعه، راهکارهای و شیوههایی بیان کنند تا از دیگر ظرفیتهای فرهنگی و تاریخی که تبریز و آذربایجان دارد، استفاده شود.
انتهای پیام
منبع