مجید پتکی روز جمعه در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا درباره جایگاه فیلمهای دفاع مقدس اظهار داشت: در دورهای که ده، بیست سال از جنگ گذشته بود، بسیاری از مهاجرانی که فضای ملموس جنگ زدگی را حس کرده بودند از خرمشهر و آبادان به تهران آمدند که اکنون از برنامهریزان خوب سینمای ایران هستند.
او میگوید: اینها کسانی بودند که جنگ را از نزدیک دیده بودند. سیامک مردانه و علی مردانه از بچههای جنوب هستند که زمانی به تهران آمدند و اکنون در سینمای ایران دارای قوتی هستند و وقتی در پروژهای مربوط به دفاع مقدس قرار میگیرند خیلی از ایرادها را میتوانند بگیرند و خیلی چیزها را هم میتوانند به کار اضافه کنند.
بازیگر فیلم سینمایی «پرواز ۱۷۵» (محمدحسین حقیقت ۱۴۰۲) تاکید کرد: اگر میخواهیم قهرمانهای دفاع مقدس و اتفاقی که در جریان جنگ برای ما افتاد را به بچههای خودمان یاد دهیم خیلی باید ویژهتر کار کنیم. این که بگوییم ما حمله کردیم یا آنها، دیگر جوابگو نیست. چون بچههای ما الان میبینند با کشوری که به ما حمله کرده ارتباط داریم.
او خاطرنشان کرد: دوست من فرزند شهید بود. میگوید به کربلا برای زیارت رفته بودیم و به خانهای و موکبی دعوت شدیم و ما را در فضای خانه خود بردند، سفره گذاشتند دیدیم قاب عکسی روی دیوار است و از او پرسیدیم صاحب عکس چه کسی است، گفت پدرم است که در جنگ ایران و عراق شهید شده است.
بازیگر مجموعه تلویزیونی «نقطه صفر» (امیرقاسم راضی ۱۳۸۸) تصریح کرد: بچههای ما میبینند دو کشور با هم ارتباط دارند، با هم کار میکنیم، به زیارت میرویم و بده بستان داریم، برای این که درباره دفاع مقدس بسازیم باید خیلی ویژهتر بسازیم و به جنبههای دیگر آن نگاه کنیم.
منبع