به گزارش ایرنا، امیر خلفیان روز سه شنبه در اولین همایش استانی کودکان در معرض مخاطره در کتابخانه مرکزی اهواز اظهار کرد: باتوجه به اهمیت حوزه کودکان کار و خیابانی و همچنین نظارت بر عملکرد مدیران و مسئولان نسبت به تعهدات و مسئولیت های اجتماعی، رصد و بررسی این وظایف از طریق معاونت دادستانی اهواز آغاز شده و در صورت مشاهده ترک فعل توسط مدیران و مسئولان، برخوردهای قانونی در نظر گرفته شده است.
وی افزود: پیماننامه حقوق کودک در سال ۱۹۸۹ مورد پذیرش مجمع عمومی سازمان ملل قرار گرفت و در سال ۱۹۹۰ حدود ۱۸۹ کشور به این کنوانسیون ملحق شدند اما آمریکا و رژیم صهیونیستی به این کنوانسیون ملحق نشدند در حالی که آن ها مرتب مدعی دفاع از حقوق کودک و حقوق شهروندی هستند.
خلفیان ادامه داد: همچنین کشور ایران در سال ۱۳۷۲ به موجب قانون اجازه الحاق به کنوانسیون حقوق کودک با تصویب مجلس و تایید شورای نگهبان، به این کنوانسیون ملحق شد و از آن جا که موازین حقوق اسلامی در حوزه کودکان بسیار کاملتر از حقوق بین المللی بود، بندی در آن مبنی بر عدم تعارض با قانون و موازین اسلامی درج شد.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز خوزستان اظهار کرد: سازمان ملل بر اساس تعهدات ما، اجرای این کنوانسیون را مطالبه میکند اما با وجود تمام جنایت های رژیم صهیونیستی در فلسطین و لبنان، مجمع سازمان ملل سکوت کرده است.
وی افزود: کودکان حق حیات، رشد فکری و تربیتی دارند که متاسفانه در سطح جهان مغفول مانده است.
خلفیان بیان کرد: از تمامی نهادها، موسسات، مسئولان و افرادی که حس کرامت دارند، خواستاریم در زمینه حمایت از کودکان کار و خیابانی به میدان بیایند تا مشکلی از مشکل خوزستان رفع شود.
وی با اشاره به وجود ۱۳ هزار زندانی در استان که برخی ها محکوم و برخی دیگر متهم هستند توضیح داد: نصف این جمعیت دارای خانواده بوده و با وجود حمایت انجمن حمایت از زندانیان و بنیاد تعاون زندانیان، اما بودجه و امکانات ما به اندازه ای نیست که تمامی خانواده ها را زیر پوشش قرار دهیم.
به گزارش ایرنا، اولین همایش استانی کودکان در معرض مخاطره روز سه شنبه با حضور محسن کرمانی معاون اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی، حجت الاسلام موسوی فرد نماینده ولی فقیه در خوزستان ، خلفیان دادستان مرکز خوزستان، شهاوند معاون استاندار خوزستان،جمعی از مدیران دستگاهها و شرکتهای استان و خانواده بهزیستی استان در کتابخانه مرکزی اهواز برگزار شد.
منبع