به گزارش ایرنا، بهرام سرمست روز چهارشنبه در دیدار با مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی، اظهار کرد: دکتر پزشکیان که سالها در کسوت نمایندگی مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی بودند، شناخت دقیقی از فرصتها و نیروهای انسانی دارند از این رو انتظارات از دولت چهاردهم بالا است.
وی با بیان اینکه به دنبال تقویت نگاه حرفهای هستیم، گفت: نباید اسیر دورههای گذار و تلاشهای احساسی شد بلکه باید بتوانیم کار خبرگزاری و رسانهای را با قوائد حرفهای خاص خود دنبال کنیم.
وی با بیان اینکه رسالت خبری و فضای رسانهای در ۲ سطح رسمی و غیررسمی است، گفت: سعی میکنیم تا فضای صمیمانه با اهالی رسانه استان برقرار کنیم و گوش شنوایی برای مطالبات و تعامل با آنها باشیم.
قائل به رسانه نیستیم
مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی نیز با بیان اینکه مشکل اساسی ما این است که قائل به رسانه نیستیم، اظهار کرد: اکنون نگاه به رسانه بیشتر نگاه سنتی و قدیمی است و انتظار بوق و جارچی از آن داریم.
حسین جابری انصاری افزود: حرفهای ما در رسانه از جنس تبلیغ مستقیم است درحالی که فضای رسانه در دنیا یک فضای رقابتی است که در این راستا به دنبال ایجاد یک مفاهمه با نهادهای مختلف در کشور هستیم تا این گفتمان را بیش از پیش در جامعه گسترش دهیم.
وی با بیان اینکه در شرایط فعلی، نقش بوق و جارچی برای رسانه، نیاز ما را رفع نمیکند، گفت: هنوز در موقعیتهای ملی به فهم کار ملی نرسیدهایم.
وی ادامه داد: اگر بتوانیم در خبرگزاری جمهوری اسلامی به عنوان یک رسانه ملی به صورت ملی کار کنیم، میتوانیم از بقیه توقع داشته و خواستهها را مطالبه کنیم.
جابری انصاری تاکید کرد: اکنون فرصت طلایی برای پیاده سازی گفتمان وفاق ملی در سطح کشور است و خبرگزاری به عنوان رسانه ملی باید صدای ملت و جمهوری اسلامی و پل ارتباط بین مردم و دولت باشد و بتواند وظیفه خود را انجام بدهد.
وی گفت: موفقیت در جاری ساختن گفتمان وفاق ملی میتواند بالاترین خدمتی باشد که خبرگزاری میتواند برای جامعه انجام دهد و یکی از راههای عملیاتی کردن آن نیز رساندن رسانه به جایگاه خود و نه در حد بوق و جارچی است.
مدیر عامل ایرنا اظهار کرد: انجام کار تحولی جدید بسیار سخت است اما نباید از آن غافل شویم.
منبع