به گزارش ایرنا از مرکز اطلاعرسانی پلیس اصفهان، سرهنگ حسن کریمی روز دوشنبه افزود: بتازگی دلالان و سودجویان از طریق فضای مجازی با حیله و نیرنگ، بیماران را شناسایی و در یک چرخه غیرقانونی، اقدام به ویزیت و جراحی روی بیماران میکنند و با این کار وجهه پزشکان خدوم را خدشهدار میسازند.
وی با اشاره به ورود پلیس فتا به این موضوع گفت: اغلب کسانی که وارد این حوزه شدهاند، ماساژور بودند ولی خود را پزشک معرفی کردهاند و بصورت غیرقانونی در زمینه جراحیهای زیبایی، پیکرتراشی و فیزیوتراپی فعالیت میکنند.
رییس اداره تشخیص و پیشگیری پلیس فتا اصفهان تصریح کرد: اغلب پزشکان به تبلیغات فضای مجازی نیاز ندارند اما سودجویانی که اصلاً پزشک نیستند با استفاده از زرق و برق فضای مجازی، بیماران را شکار کرده و در یک چرخه غیرمجاز اقدامات پزشکی از جمله ویزیت، جراحی و غیره انجام میدهند.
وی خاطرنشان کرد: ما در حوزه «سلامت دیجیتال» نیازمند قانونگذاری هستیم و باید استارتآپها بصورت قانونی به این عرصه ورود و مردم از خدمات ارائه شده آنها بنحو شایسته استفاده کنند.
سرهنگ کریمی افزود: در پیگیریهای صورت گرفته، بسیاری از اوقات با افرادی برخورد کردیم که دارویی ارائه نمیدهند بلکه با تبلیغات دروغین، کلاهبرداری میکنند.
وی ادامه داد: از طرفی شیادان مجازی بدون توجه به عواقب کار خود اقدام به ارائه داروهای تقلبی و تاریخ گذشته میکنند که نیاز است شهروندان داروهای موردنیاز خود را از مراکز معتبر خریداری و موارد مشکوک را از طریق تماس با مرکز فوریتهای سایبری با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ یا سایت پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.ir گزارش کنند.
منبع