به گزارش ایرنا، مسعود گرگیج روز دوشنبه در حاشیه اجرای این طرح در بندرعباس که به مناسبت با روز جهانی خاک و بیمه برگزار شد، اظهار کرد: این کاروان ترویجی همزمان در ۴۹۳ نقطه کشور و ۱۳ شهرستان استان هرمزگان و با رویکرد مزارع نوآور بهرهور، سایت الگویی، کانون یادگیری، مزارع نمایشی، برنامهریزی و اجرا شد.
وی بیان کرد: در این برنامه که به شکل کارگاهی برگزار شد، ۱۰۳ هزار بهرهبردار کشاورزی در استان هرمزگان مشارکت دارند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان اظهار کرد: جریان سازی اجتماعی برای نهادینه سازی فرهنگ الگوی کشت ملی، پایش و مدیریت حفاظت خاک، افزایش مشارکت بهرهبرداران در تامین امنیت غذایی و تشریح جایگاه و نقش تناسب اراضی در ارتقای بهرهوری کشاورزی از اهداف اجرای این طرح است.
گرگیج ادامه داد: خاک بهعنوان یکی از مهمترین منابع تولید در بخش کشاورزی، نقش انکارناپذیری در تامین و پایداری امنیت غذایی جامعه دارد؛ از این رو افزایش آگاهی عمومی و ترغیب و تشویق به نهادینه سازی فرهنگ حفاظت و صیانت از اهمیت ویژهای برخوردار است.
هشتمین کاروان ترویجی الگوی کشت ملی در استان هرمزگان به مناسبت روز جهانی خاک و بیمه همزمان با سراسر کشور، با مشارکت صندوق بیمه محصولات کشاورزی هرمزگان و با حضور رییس سازمان جهادکشاورزی، مدیران و معاونان سازمان جهادکشاورزی، کارشناسان، کشاورزان، محققان و بهرهبرداران استان برگزار شد.
استان هرمزگان ۱۶۳ هزار هکتار زمین کشاورزی و باغی دارد که سالانه ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تن محصول در آن تولید میشود.
منبع