رئیس کتابخانه عمومی شهرستان نیر روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: فرضعلی قنبرزاده که در مرکز شهرستان ما به شغل نانوایی و پخت سنگگ مشغول است، به کتاب و کتابخوانی علاقه زیادی دارد و بارها او را در نانوایی در حال مطالعه مشاهده کرده بودم.
زینب انجامی افزود: این نانوا تعدادی کتاب را در بوفه و قفسهای کوچک در نانوایی قرار داده بود و کتابها را به مشتریان خود امانت می داد و با توجه به علاقه نانوا به ترویج مطالعه، به دنبال حمایت از حرکت فرهنگی او بودیم.
وی ادامه داد: روز گذشته با تامین یک قفسه مناسب و حدود ۵۰ نسخه کتاب، با همراهی معاون فرماندار شهرستان نیر، به نانوایی قنبرزاده رفتیم و علاوه بر اهدای لوح تقدیر و تجلیل از او در حضور مردم، با نصب قفسه و ساماندهی کتابها، ایستگاه مطالعه را در نانوایی او راه اندازی کردیم.
رئیس کتابخانه عمومی شهرستان نیر گفت: در حال حاضر چهار کتابخانه در شهرستان نیر شامل کتابخانه کورائیم در بخش کورائیم و کتابخانههای شمس تبریزی، علامه قزوینی و امیرحسین فردی در شهر نیر فعال است و ایستگاه نانوایی قنبرزاده نیز به عنوان فضایی برای امانت کتاب فعال شده است.
رئیس کتابخانه عمومی شهرستان نیر اضافه کرد: کتابخانه های عمومی این شهرستان بیش از سه هزار و ۴۰۰ عضو و حدود ۵۲ هزار نسخه کتاب دارند و اهالی این شهرستان، مردمانی فرهنگی و اهل کتاب هستند و امانت گرفتن کتاب از نانوایی و اهال مطالعه بودن نانوا نیز گواهی بر عشق و علاقه مردم نیر به مطالعه است.
وی گفت: ترویج فرهنگ مطالعه در هر مکان و با هر ابتکاری امکان پذیر است و امیدواریم نانوایی قنبرزاده، الگویی برای سایر کسب و کارها باشد تا همه بازاریان به سهم خود در ارتقای سطح فرهنگی جامعه تلاش کنند و شهروندان فرهنگ دوست نیز میتوانند با اهدای کتاب، به غنای منابع ایستگاه مطالعه نانوایی یاد شده کمک کنند.
قنبرزاده نانوای کتابخوان شهرستان نیر هم در این رابطه گفت: ابتکار عمل اداره کتابخانههای عمومی این شهرستان نه تنها باعث شده تا مردم در حین انتظار برای خرید نان به کتابخوانی بپردازند، بلکه فضایی صمیمی و فرهنگی نانوایی را توسعه داده است.
شهرستان تاریخی و گردشگرپذیر نیر در ۳۰ کیلومتری جنوب غربی اردبیل و مسیر اردبیل به سراب واقع شده است.
منبع