وزیر بهداشت: مشکلات بیمارستان‌های ناایمن تهران با اولویت برطرف می‌شود

محمدرضا ظفرقندی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه بیمارستان‌هایی که از لحاظ ایمنی نیازمند اصلاح است، شناسایی شده‌اند، اظهار کرد: ایمن‌سازی بیمارستان‌های دارای مشکلاتی از نظر ایمنی در تهران، با اولویت در حال پیگیری است و اقداماتی برای حل این مشکلات پیش‌بینی و در نظر گرفته شده است.

وی با تاکید بر اینکه نمی‌توان بیمارستان‌ها را به عنوان مراکز ارائه خدمات درمانی و بهداشتی به مردم، به بهانه ناایمن بودن تعطیل کرد، اظهار کرد: تعطیلی بیمارستان‌ها همچنین خسارت فراوانی را به شهروندان و بیماران وارد می‌کند.

وزیر بهداشت در پاسخ به این سوال که آیا تایید می‌کنید که از ۱۸۰ بیمارستان موجود در تهران فقط ۵۹ بیمارستان تایید ایمنی دارند، یادآور شد: نمی‌توان گفت آن تعداد دیگری که تاییدیه ایمنی ندارند ناایمن هستند زیرا ممکن است در گزارشی اعلام شود بیمارستانی ناایمن است اما فقط یک بخش آن دچار اشکال باشد و دیگر بخش‌های این بیمارستان از نظر ایمنی با مشکلات روبه‌رو نباشد.

به گزارش ایرنا، مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران پیشتر اعلام کرد که تنها ۵۲ بیمارستان توسط آتش‌نشانی تایید ایمنی گرفته و در ارزیابی‌های انجام شده بیشتر از دو – سوم از مجموع ۱۸۹ بیمارستان در تهران یعنی ۱۲۵ بیمارستان در پایتخت پُرخطر است باید به این موضوع فکر کرد که ممکن است روزی این بیمارستان‌ها یا تخریب می‌شوند و یا در آتش‌سوزی ناگهانی خواهد سوخت.

قدرت‌الله محمدی همچنین درباره ایمن‌سازی بیمارستان‌های شهر تهران افزود: طبق اعلام وزارت بهداشت ۱۸۹ بیمارستان در شهر تهران داریم که تنها ۵۲ بیمارستان توسط سازمان آتش‌نشانی تایید شده و ۱۲۵ ساختمان در ارزیابی ما جزو ساختمان‌های پُرخطر محسوب می‌شود. ساختمان‌های پُرخطر یعنی استانداردهای کافی برای ایمنی‌سازی را نگرفته‌اند.

هفت بیمارستان مهم تهران به دلیل ناایمن بودن اکنون در معرض انواع خطر قرار دارند این بیمارستان‌ها شامل بیمارستان امام خمینی، سینا، بوعلی، فیاض‌بخش، رسول اکرم، لولاگر و شهدای یافت‌آباد است و هرکدام از این فضاهای درمانی و بهداشتی با قدمت بسیار بالا اکنون در حال خدمات‌رسانی به شهروندان تهرانی است.

مجموع عمر هفت بیمارستان ناایمن تهران مانند بیمارستان‌های بوعلی، لولاگر، رسول اکرم، امام خمینی، ‌ سینا، شهدای یافت‌آباد و فیاض بخش ۵۵۸ سال است. البته می‌توانید درباره وضعیت این بیمارستان‌ها و قدمت بالای آنها در گزارش درمان بیمارستان‌های ناایمن پایتخت به عهده کیست؟ اطلاعات بیشتری را دریافت کنید.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

۴۴ درصد مشاوران املاک به سامانه کاتب متصل شدند

به گزارش ایرنا، صفدر کشاورز روز چهارشنبه در ششمین نشست بررسی آخرین اقدامات سازمان ثبت …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ