داراب بارگاهی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با در نظر گرفتن آمار بالای مبتلایان به دیابت در استان، این بیماری به عنوان بیماری خاص در صندوق حمایت از بیماریهای خاص و صعبالعلاج قرار داده شد تا بیمهشدگان سلامت بتوانند بدون دغدغه از خدمات مضاعف مربوط به درمان معمول بهرهمند شوند.
وی اظهار کرد: با توجه به اهمیت موضوع دیابت در طرح پزشک خانواده که متولی آن سازمان بیمه سلامت است اولویت سنجش و غربالگری برای دیابت و پر فشاری خون در نظر گرفته شده تا از این طریق با شناسایی مبتلایان خدماترسانی بهتری انجام شود.
بارگاهی ادامه داد: در هفت ماهه اول سال ۱۴۰۳، ۱۳ هزار و ۵۵۶ نسخه برای بیماران دیابتی تجویز شده و هزینه این نسخ دارویی در این مدت زمان معادل ۱۰۶ میلیارد و ۷۰۴میلیون ریال بوده است.
مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر گفت: متوسط هزینه دارویی هر بیمار دیابتی که از سوی سازمان بیمه سلامت پرداخت میشود به طور تقریبی ۳۴ میلیون ریال است.
وی با اشاره به این که انواع انسولینها از پرهزینهترین داروهای مربوط به درمان دیابت هستند، اظهار کرد: امسال ۳۹ میلیارد ریال بابت تعداد ۲۵ هزار و ۳۴۹ انسولین به بیماران دیابتی استان بوشهر پرداخت شده است.
منبع