راه‌اندازی ۶ کارخانه و کارگاه تولید محصولات غذایی در کشور

«جعفر صفایی مزید» سرپرست صندوق کارآفرینی امید، امروز (چهارشنبه) در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا با اعلام این مطلب افزود: امنیت غذایی و تکمیل زنجیره ارزش و صنایع فرآوری، یکی از موضوعات مهم در جامعه است که جزو اولویت‌های اساسی کشور برای توسعه‌ اقتصادی و اجتماعی محسوب می‌شود.

وی تاکید کرد: حفظ و توسعه‌ امنیت غذایی در کشور، پیشرفت زیرساخت‌های اقتصاد ملی در حوزه‌ تولید صنایع غذایی را می‌طلبد.

سرپرست صندوق کار آفرینی امید با اشاره به احیا و راه‌اندازی کارخانه تولید و بسته بندی محصولات پروتئینی در شهرک صنعتی بوشهر، اضافه‌کرد: این کارخانه پس از هشت سال تعطیلی، دوباره در یک اقدام ارزشمند با پشتیبانی صندوق کارآفرینی امید و همکاری سرمایه‌گذار، احیا و راه‌اندازی شده و با ظرفیت تولید یک‌هزار و ۳۰۰ تن در حال فعالیت است.

وی خاطرنشان‌کرد: با راه‌اندازی کشتارگاه صنعتی بوشهر، محصولات این کارخانه با بسته‌بندی و فرآوری بدون واسطه وارد بازار استان بوشهر می‌شود و این اقدامی برای کاهش قیمت گوشت قرمز در شرایط فعلی است.

صفایی مزید، به افتتاح کارگاه شیرینی پزی در شهر شاهرود استان سمنان اشاره کرد گفت: این کارگاه شیرینی‌پزی مدتی از چرخه تولید خارج شده بود و با دریافت تسهیلات ۴۰ میلیارد ریالی صندوق کار آفرینی امید از محل منابع بند الف تبصره ۱۸ فعالیت خود را از سر گرفته و برای ۲۰ نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد شده است.
وی یکی دیگر از اقدامات صندوق کارآفرینی امید در بخش صنایع غذایی را ا افتتاح کارگاه شیرینی پزی در زَهک سیستان و بلوچستان عنوان کرد و گفت: این کارگاه با دریافت تسهیلات ۳۰ میلیارد ریالی از این صندوق از محل منابع تفاهم نامه صندوق با استانداری سیستان و بلوچستان راه اندازی شده است و با بهره برداری از آن برای ۱۰ نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد شده است.
سرپرست صندوق کار آفرینی امید با اشاره به احیای کارخانه قند «میلاد» یاسوج در استان کهگیلویه و بویر احمد پس از حدود ۱۰سال تعطیلی، اظهار داشت: این کارخانه با تسهیلات صندوق به مبلغ ۶۰ میلیارد ریال از محل تفاهم نامه منعقده با معاونت توسعه روستایی با عنوان نهضت احیای واحدهای اقتصادی به چرخه تولید باز گشته و برای ۵۰ نفر اشتغال ایجاد کرده است.

از دیگر کارخانه‌های راکدی که با تسهیلات صندوق راه اندازی شده و به چرخه کسب و کار بازگشته است کارخانه تولید شوریجات و ترشیجات در شهرستان خرم بید استان فارس است.

صفایی مزید در این خصوص اظهار داشت: این واحد تولیدی که به علت کمبود نقدینگی در شرف ورشکستگی بود و ظرفیت تولید آن به زیر ۲۰ درصد رسیده بود، با اخذ تسهیلات به مبلغ ۳۰ میلیارد ریال از محل بند الف تبصره ۱۸ بودجه، دوباره به چرخه تولید بازگشت و با احیا دوباره، ۳۰ نفر را به طور مستقیم و غیرمستقیم مشغول به کار کرده و هم اکنون ظرفیت تولید آن به حداقل ۹۰ درصد رسیده است.

وی همچنین با اشاره به راه‌اندازی کارگاه تولید سرکه چوب درشهرستان بافق استان یزد، گفت‌: این کارگاه صنعتی که از طرح‌های نو و دانش بنیان در روستای «باقرآباد» شهرستان بافق است که با حمایت مالی صندوق کارآفرینی امید و با اعتبار بیش از ۱۰میلیارد ریال از محل منابع صندوق توسعه ملی راه‌اندازی و زمینه اشتغال چهار نفر را به صورت مستقیم فراهم کرده است.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

وزیر راه و شهرسازی: پیگیر مطالبات مردم نیک‌شهر، فنوج و قصرقند هستیم

فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی در شهرستان‌های نیک‌شهر، فنوج و قصرقند در حاشیه برگزاری …