موفقیت ایران در پیوند قرنیه به کمک سلول‌های بنیادی

به گزارش خبرنگار حوزه سلامت ایرنا، محمد رضا جعفری نسب روز یکشنبه در یک نشست خبری که در موسسه پیشگیری از کم بینایی و نابینایی برگزار شد، با تاکید بر اینکه دنبال راهی نو برای تسهیل درمان‌های چشم پزشکی هستیم، افزود: اگر بتوانیم در حوزه پژوهش، به دستاورد قابل قبولی برسیم، خواهیم توانست به درمان بیماران کمک کنیم.

وی اظهارداشت: ویژگی کارهای پژوهشی، زمان بر بودن است که مسوولان باید به این موضوع توجه داشته باشند و باید در حوزه پیشگیری از بیماری های چشمی که منجر به نابینایی و کم بینایی می شود بیشتر سرمایه گذاری شود.

مدیر عامل موسسه پیشگیری از کم بینایی و نابینایی و استاد گروه چشم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز گفت: پیشگیری از شیوع بیماری‌هایی که منجر به کم بینایی یا نابینایی می‌شوند یکی از مهم‌ترین اهداف ما در حوزه پژوهش است.

حمید احمدیه با بیان اینکه بیماری‌های چشم به دو دسته می‌شوند که در بیشتر موارد قابل پیشگیری هستند، اظهارداشت: به عنوان مثال بیماری آب مروارید یکی از همین بیماری‌های قابل پیشگیری است که معمولا افراد باید از سن ۴۰ سالگی مرتب معاینه شوند.

وی ادامه داد: گروه دیگر بیماری‌هایی هستند که شیوع بالایی ندارند و ناشی از ژنتیک مانند آر پی بوده که این بیماری‌ها تاثیر زیادی در خانواده افراد دارد.

افزایش شیوع عوارض چشمی در دیابتی ها

این استاد دانشگاه با اشاره به افزایش شیوع عوارض چشمی در مبتلایان به دیابت گفت: این بیماران باید بطور مرتب تحت معاینه چشم قرار بگیرند زیرا دیابت عوارض جبران ناپذیری را بر جای می گذارد.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

نظارت تعزیرات بر بازار شب یلدا/رصد رستوران‌هایی که منوهای یلدایی تدارک دیده‌اند

محمدعلی اسفنانی روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اجرای طرح نظارت …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ