علیرضا حریفی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه خوارزمی در گفتوگو با ایکنا از البرز، اظهارکرد: دانشگاه خوارزمی به عنوان دانشگاه معین و مادر در حوزههای پژوهشی از سالها قبل فعال بوده زیرا یک دانشگاه جامع به حساب میآید و در علوم مهندسی و علوم پایه و علوم انسانی مشغول فعالیت است.
وی افزود: به استناد آخرین گزارش مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام(ISC) در تیر ماه ۱۴۰۳، دانشگاه خوارزمی موفق شده است به همراه دانشگاه تهران در شاخص سرانه مقالات اعضای هیئت علمی دانشگاههای جامع بالای ۴۰ سال، رتبه نخست را از آن خود کند.
حریفی بیان کرد: سرانه انتشار مقالات ISC برای هر عضو هیأت علمی در دانشگاههای ایران به طور میانگین ۱.۴ است که این شاخص در دانشگاه خوارزمی ۲.۸۶ بوده است.
وی از جمله شاخصهای مورد بررسی مؤسسه مذکور را تعداد کل مقالات، سرانه تولیدات مقالات علمی، سرانه مقالات دانشجویان تحصیلات تکمیلی برشمرد و گفت: از نظر رنکینگ ISC این دانشگاه در سال گذشته در رتبه ۱۳ قرار داشت که امیدواریم با توجه به ارتقای رتبهای که از رتبه ۱۹ به ۱۵ و بعد ۱۳ رسیدیم در سال جاری این جایگاه ارتقا یابد.
این مسئول توضیح داد: این رتبه هم بر اساس برون دادهای علمی مقالات و انتشارات، دستاوردها و تولیدات صنعتی و تجاری بوده و هم در حیطه روابط بین الملل و قراردادهای صنعتی و طرحهای صنعتی به دست آمده است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه خوارزمی در ادامه یکی از اهداف دانشگاهها را حرکت به سمت دانشگاههای نسل سوم و چهارم عنوان کرد و گفت: دانشگاههای نسل اول و دوم در حوزه آموزش و پژوهش فعالیت میکردند ولی اکنون دانشگاهها بعنوان یک رسالت اصلی بایستی با جامعه و صنعت در ارتباط باشد.
حریفی گفت: در کنار ارتباط با جامعه و صنعت، مراکز رشد و نوآوری هم داریم که در سایتهای تهران و کرج فعال هستند و در این مرکز رشد شرکتهای دانشبنیان مختلف مستقر هستند که محصولات زیادی به جامعه ارائه دادهاند و امیدواریم این روند ادامه یابد.
انتهای پیام
منبع