به گزارش ایرنا ، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری یکشنبه در نشست توسعه شورای قرآنی استان بوشهر افزود:یکی از چشم اندازهایی که در سال ۱۳۹۱ برای بوشهر در حوزه قرآنی متصور بودیم، تبدیل این استان به پایتخت قرآنی بود که این امر در سال ۱۴۰۰ محقق شد، لذا نیاز است با همدلی و دانش، این کار با در نظر گرفتن افقهای بلند در این عرصه پیش برود.
وی یادآور شد: با توجه به شدت کاری که در حوزه قرآن انجام میگیرد اما خروجی کار متناسب نیست، از این رو لازم است در یک افق تعیین شده، به ۱۰ هزار حافظ دختر و پسر برسیم و این افراد مورد حمایت قرار گیرند.
آیت الله صفایی بوشهری خواستار تدوین طرح حمایت از حافظان قرآن در استان شد و تصریح کرد: علی رغم ظرفیتهای موجود اما سرعت رشد تربیت قاریان خوب و درجه یک بین المللی در سطح نوجوان و جوان کاهش پیدا کرده است.
عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: لازم است این موضوع بررسی و آسیب شناسی شود، هرچند آمار رو به رشد است اما قابل توجه نیست؛ این استان بایستی همواره ۲۰ قاری درجه یک نوجوان داشته باشد.
وی خواستار برگزاری محفل ثابت برای قرائت مجلسی در بوشهر با حضور قاریان ممتاز بین المللی و ملی برگزار شد.
امام جمعه بوشهرگفت: به جهت حمایت از کار، نسبت وقف قرآنی باید فرهنگسازی انجام شود و از ظرفیتهای مردمی برای حمایت از این طرح استفاده شود.
آیت الله صفایی بوشهری برگزاری جلسات و محافل قرآنی را سالمترین، موثرترین، مفیدترین و اخرویترین کار دانست.
وی افزود: انگلیس ۲۰۰ سال به بوشهر فرهنگ «نمیتوانید» را تزریق کرد تا حس اعتماد به نفس را از مردم بوشهر بگیرد و اکنون نتیجه این را در استان میبینیم.
منبع