مریم شکیبا، مسئول آموزش کارگروه علمی عملیاتی کنترل، پیشگیری و کاهش خودکشی سازمان امور اجتماعی کشور در گفتگو با خبرنگار ایکنا از قم، اظهار کرد: متولی طرح همیاران اجتماعی، کارگروه علمی عملیاتی کنترل و کاهش خودکشی سازمان امور اجتماعی کشور است.
وی گفت: از آنجایی که از ابتدای امر تمرکز کارگروه بر روی آموزش نیروهای مردمی بوده، جامعه هدف طرح را فعالان اجتماعی استان تشکیل میدهند؛ فراخوان این طرح با توجه به ظرفیت استان داده و در سازمانهای مردم نهاد جذب شده و پس از آن دورهها برگزار میشود.
مسئول آموزش کارگروه علمی عملیاتی کنترل، پیشگیری و کاهش خودکشی سازمان امور اجتماعی کشور گفت: پس از آموزش محتوا به افراد، آن ها دو وظیفه اصلی را بر عهده دارند که یکی شناسایی افراد در معرض تهدید است که با توجه به محتوای آموزش داده شده و مشخصات فرد میتوانند آنها را شناسایی و کمکهای لازم را ارائه دهند و همچنین افراد آموزش دیده میتوانند نقش مدرس را برای طرح آموزش خانواده ایفا کنند.
وی ابراز کرد: اطلاعات و محتوای این دوره به گونهای طراحی شده که یک عامل پیشگیرانه است و به خانوادهها آموزش میدهد که چگونه با فرزندان خود ارتباط موثر داشته باشند و یا میتوانند به مشاور مورد اعتماد ارجاع داده شوند، بنابرین افراد در صورت نیاز به کارگروه ارجاع داده میشوند تا تحت نظر مشاور مورد اعتماد قرار گیرند.
مسئول آموزش کارگروه علمی عملیاتی کنترل، پیشگیری و کاهش خودکشی سازمان امور اجتماعی کشور گفت: همیارانی که برای آنها فراخوان داده میشود، باید دارای شرایط خاصی باشند که در پوستر فراخوان مشخص شده و فعالان اجتماعی که میخواهند در این طرح شرکت کنند باید تحصیلات در رشتههای روانشناسی، علوم اجتماعی، جامعه شناسی، مشاوره و علوم تربیتی و یا سطح دو حوزه رشته مشاوره اسلامی را داشته باشند.
وی یادآور شد: در این طرح ابراهیم بهشتیپور در این کارگاه به ارائه محتوا پرداخت و فاطمهسادات رازقی، رییس کارگروه خودکشی سازمان امور اجتماعی کشور و کاویانی، معاون محترم اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان قم نیز سخنرانی کردند.
الهام حلاجیان
انتهای پیام
منبع