۲۱ هزار میلیارد ریال طرح راهداری در استان بوشهر در دست احداث است


به گزارش ای نا عبدالکریم اخترشناس روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران افزود: بخشی از این طرح‌ها در دهه فجر و پایان سال جاری و مابقی در نیمه اول سال آینده به بهره‌برداری خواهند رسید.

وی بیان کرد: از شاخص‌ترین پروژه‌های استان می‌توان به بهره‌برداری از روکش آسفالت محور چغادک – بوشهر با اعتبار ۷۵۰ میلیارد ریال و رفع نقاط حادثه‌خیز پیچ‌های جاشک و محور آبدان – دوراهک با اعتبار ۶۳۰ میلیارد ریال اشاره کرد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر ادامه داد: همچنین پروژه‌هایی مانند احداث محور روستایی باغ‌تاج با اعتبار ۳۰۰ میلیارد ریال و تعریض و بهسازی فاز اول محور سعدآباد – نظرآقا با اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریال از دیگر طرح های در دست ساخت است.

وی تاکید کرد: تکمیل طرح‌های رفع ۲۴ نقطه پرتصادف جاده‌های استان نیز با اعتبار چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در دست اقدام است که تاثیر بسزایی در کاهش حوادث جاده‌ای خواهد داشت.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر در خصوص عملکرد ۹ ماهه این مجموعه گفت: در این مدت، ۴۹ کیلومتر راه روستایی جدید احداث و آسفالت شده است و هم‌اکنون ۳۲ پروژه راه روستایی با اعتبار چهار هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال در حال اجرا هستند.

اخترشناس افزود: همچنین استان بوشهر با شاخص دسترسی ۹۸ درصدی به راه‌های مناسب روستایی، از میانگین کشوری که ۸۲ درصد است، جلوتر است.

وی ادامه‌ داد: پرونده آسفالت راه‌های روستایی بالای ۵۰ خانوار استان بسته شده و اکنون در حال تکمیل راه‌های روستایی بالای ۲۰ خانوار هستیم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر گفت: امسال در بخش جابجایی کالا، هفت میلیون تن کالا جابجا شده که از این میزان، ۸۳ هزار تن به کالاهای اساسی مانند برنج و گندم اختصاص دارد.

اخترشناس ادامه داد: همچنین چهار میلیون نفر مسافر توسط ناوگان اداره کل جابجا شده و در بخش جاده‌ه‌ای ۳۳۰ کیلومتر آسفالت بهسازی و لکه‌گیری شده است و شش نقطه حادثه‌خیز اصلاح شده‌اند.

وی افزود: علاوه بر این، ۱۷ هزار عدد تابلو ایمنی و انتظامی نصب و ۱۸ کیلومتر روشنایی جاده‌ای و چهار هزار کیلومتر خط‌کشی جاده‌ای انجام شده است.

اخترشناس ادامه داد: ۴۰ کیلومتر نیوجرسی بتنی نصب شده و ۲۹ مجتمع خدمات بین‌راهی فعال و ۲۰ باب در حال ساخت است.

وی اضافه کرد:همچنین، پنج دستگاه آب‌نما به پل تبدیل شده و ۵۶ دستگاه ابنیه فنی بهسازی و تعریض شدند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر ادامه داد: در حوزه ایمنی ترافیک، تصادفات نسبت به سال گذشته ۹ درصد کاهش یافته و شمار تصادف‌ها از پنج هزار و ۷۹۷ مورد به پنج هزار و ۲۹۶ مورد کاهش یافته و فوتی‌ها ۱۶ درصد کاهش نشان می‌دهد.

وی گفت: همچنین، آموزش یک‌هزار نفر دانش‌آموز و هشت‌هزار نفر موتورسوار انجام شده است که در این طرح یک‌هزار کلاه ایمنی اهدا شده و برچسب شبرنگ روی دو هزار و ۴۰۰ وسیله نقلیه نصب شده است.

وی یادآور شد: این اقدامات با هدف ارتقای ایمنی، تسهیل تردد و کاهش تصادفات در استان انجام شده است.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

سد دالکی چه زمانی به بهره‌برداری می‌رسد؟ نخیلات دشتستان تشنه‌اند

به گزارش خبرنگار ایرنا، نخل به عنوان یکی از نمادهای صبوری و مقاومت در استان …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ