تأکید شورای حکمای مسلمان بر همبستگی در برابر چالش‌های جهانی

به گزارش ایکنا به نقل از الاهرام، شورای حکمای مسلمان به ریاست احمد الطیب، شیخ الازهر، تأکید کرد: همبستگی انسانی نشان دهنده جوهره ارزش‌هایی است که در آن بر شفقت، همبستگی و اتحاد بشریت بدون تبعیض و کنارگذاشتن دیگران تأکید دارد. این چیزی است که امروز جهان ما بیش از هر زمان دیگری به آن نیاز دارد، به ویژه با توجه به چالش‌ها، جنگ‌ها و درگیری‌هایی که با آن مواجه است و جان هزاران نفر، شامل زنان، کودکان و سالمندان، در جریان آن گرفته شده است. 

این شورا خاطرنشان کرد: همبستگی انسانی فراتر از یک واکنش اضطراری به بحران است. این بیانگر یک چشم‌انداز جامع، بلندمدت و تعهد مشترک بین کشورها، جوامع و افراد برای مقابله با بحران‌ها و چالش‌های مختلف جهانی است.

شواری حکمای مسلمان در بیانیه ای به مناسبت روز جهانی همبستگی بشری که مصادف با 20 دسامبر هر سال است، اعلام کرد که اسلام به وحدت و همبستگی به عنوان مبنایی برای ساختن جامعه‌ای قوی و دلسوز دعوت می‌کند.

این شورا همبستگی انسانی را یک وظیفه قانونی دانست و تأکید کرد: گرامیداشت این مناسبت از طریق تقویت همکاری‌های بین‌المللی و همبستگی بشردوستانه برای مقابله با چالش‌های مشترکی است که بشریت را تهدید می‌کند، به نحوی که به ارائه پاسخی واحد بر اساس اصول عدالت و انصاف کمک کند. شورای حکمای مسلمان تلاش‌ها و ابتکاراتی که ارزش‌های همبستگی انسانی را تقویت می‌کند، مسائل فوری و فوق‌العاده، به‌ویژه مواردی که با هدف کاهش آلام آسیب‌پذیرترین و نیازمندترین گروه‌ها و قربانیان جنگ‌ها، درگیری‌ها، اختلافات و بحران‌ها در سراسر جهان صورت می‌گیرد را تحسین می‌کند.

در بیانیه شورای حکمای مسلمان خاطرنشان شده است: سند اخوت بشری که در سال 2019 به امضای دکتر احمد الطیب، شیخ الازهر، و پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان رسیده است، از تصمیم گیرندگان و سیاست‌گذاران نقاط مختلف جهان خواسته شده است تا عدالت موجود را به عنوان راهی که باید برای دستیابی به یک زندگی شرافتمندانه طی شود، تثبیت کنند. ضمن اینکه حق زندگی و گفت‌وگو، تفاهم و اشاعه فرهنگ مدارا، پذیرش دیگران و همزیستی را به عنوان عواملی مؤثر در حل بسیاری از مشکلات اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و زیست‌محیطی که بخش بزرگی از بشریت را محاصره کرده است در نظر داشته باشند.

انتهای پیام


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

الگوگیری از حضرت زهرا(س) بر اساس ارزش‌های والای انسانی است

از مهم‌ترین شیوه‌های تعلیم و تربیت، روش الگوگیری است. اسلام هم برای تربیت و تعالی …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ