به گزارش ایکنا از اردبیل و به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل، حجتالاسلام و المسلمین قاسم جعفرزاده، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل، دوم دیماه، با تبریک سالروز ولادت با سعادت حضرت زهرا (س)، روز مادر و هفته زن، حضرت فاطمه زهرا (س) را الگوی ولایت مداری در اسلام برشمرد و اظهار کرد: برای شناخت منزلت و شأن حضرت زهرا (س) باید به آیههای قرآن و حدیث و کلام پیامبر(ص) و اهل بیت (ع) مراجعه کرده و دریابیم که چرا حضرت زهرا (س) به عنوان الگو و سرآمد مردان و زنان عالم معرفی شدهاند.
وی حضرت زهرا (س) را الگوی معرفت به خدا عنوان کرد و افزود: حضرت زهرا (س) در خطبه فدکیه خداوند را به خوبی معرفی کرده و در کنار آن معرفت به ولایت و امامت را به مسلمانان سفارش کرده که باید الگوی ولایتمداری برای همگان باشد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل با بیان اینکه فاطمه زهرا(س) و اهل بیت نه تنها خود در مسیر سعادت بودند، بلکه دیگران را نیز با نور و معنویت خود متأثر میکردند، گفت: در چنین خانه و خانوادهای یاد و نام خداوند همواره در جریان بوده و اندیشههای شیطانی توان نفوذ ندارد.
حجتالاسلام جعفرزاده با اشاره به جایگاه انفاق و ایثار در زندگی زهرای مرضیه (س) و اهل بیت ایشان، گفت: در روایتی از حضرت فاطمه(س) نقل شده که از دنیای شما محبّت سه چیز در دل من نهاده شده است؛ «تلاوت قرآن، نگاه به چهره پیامبر خدا و انفاق در راه خدا» که انفاق و ایثار جزو شاخصههای زندگی آن بانوی بزرگوار است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل به اهمیت و جایگاه تربیت فرزند در سبک زندگی فاطمی اشاره کرد و افزود: حضرت فاطمه(س) برای تربیت فرزندانش توان مضاعف اختصاص میداد، لذا تربیت فرزند اصل مهمی در سبک زندگی فاطمی بوده و مادران باید فرزندان خود را در اولویت قرار دهند و به شکل مناسب تربیت کنند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل مؤلفههای اساسی زندگی در الگوگیری از حضرت زهرا(س) را مبتنی بر اصول و ارزشهای دین اسلام عنوان کرد و افزود: نهاد خانواده از جمله سرفصلهای اساسی در توسعه و پیشرفت جامعه بود و صلاح و یا فساد آن مستقیماً در اجتماع تأثیرگذار است.
حجتالاسلام جعفرزاده تأکید کرد: در عصر کنونی جبهه شیطانی در صدد متزلزل کردن نهاد خانواده است تا تقدس و بالندگی خانواده را از بین ببرد.
وی حضرت زهرا(س) را الگوی تمام عیار در تربیت فرزند، همسرداری و دفاع از مقام امامت عنوان کرد و افزود: در بسیاری مواقع بی تفاوتی و تسامح ریشه بسیاری معضلات و آسیبهای اجتماعی است که بزرگترین ضربه را به تربیت خانوادگی و اجتماعی میزند.
انتهای پیام
منبع