به گزارش ایرنا، ایوب درویشی روز سهشنبه در گردهمایی فرمانداران استان اصفهان با اشاره به گفتمان اصلی مشارکت سیاسی مردم در انتخابات آینده افزود: وضعیت مشارکت سیاسی مردم استان در انتخابات اخیر چندان مطلوب نبود و باید برای بهبود آن برنامهریزی و تدبیر شود.
وی با تاکید بر نقش رضایتمندی مردم در مشارکت سیاسی، اظهار کرد: ظرفیتهای فراوانی در شهرستانها وجود دارد که می توان با استفاده از آنها زمینه افزایش رضایتمندی مردم را فراهم کرد.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان با تاکید به اینکه اگر اقدامات و سیاستها پیوست اجتماعی داشته باشد، سرمایه اجتماعی نیز تقویت میشود، گفت: سیاست و گفتمان دولت چهاردهم در این عرصه اهمیت زیادی دارد.
درویشی ادامه داد: وفاق ملی در ابعاد مختلف بهعنوان یک سیاست راهبردی و راهگشا میتواند به حل و فصل مسائل و مشکلات موجود کمک کند.
وی با بیان اینکه در حوزه اجتماعی برای گامهای عملی و اجرایی زیادی برنامهریزی شده است، اظهار کرد: باید برای ارتقای شاخصهای موجود در این بخش تلاش بیشتری کرد.
معاون سیاسی و اجتماعی استانداری اصفهان با اشاره به آسیب های اجتماعی، بیان داشت: توجه ویژه به مسائل اجتماعی جدی است اما نباید ناامید شد زیرا ظرفیت های خوبی در استان برای رفع آنها داریم.
درویشی بیان داشت: تشکلهای مردم نهاد ظرفیت بی بدیلی هستند که باید برای رفع موانع و مشکلات اجتماعی از آنها استفاده کنیم.
بازآفرینی سکونتهای غیررسمی در برنامه شهرستانها قرار گیرد
معاون استاندار اصفهان همچنین گفت: بازآفرینی سکونتهای غیر رسمی در اصل موضوعی در حوزه عمرانی است اما مسائل ویژه آن نمود اجتماعی دارد و مدیران اجتماعی و فرهنگی باید این موارد را مد نظر قرار دهند.
درویشی بیان داشت: ساماندهی متکدیان و اتباع از مسائل مهمی است که در شهرستانها باید به آن توجه شود.
وی گفت: محورهای ارزیابی حوزه اجتماعی و سیاسی بر مبنای ۲۵ شاخص است و برای هر کدام از این شاخصها باید برنامه عملیاتی تدوین شود.
درویشی با بیان اینکه هر حوزه حاکمیتی باید به مسائل، اتفاق ها و تحولات روز اشراف داشته باشد و از رسانه و اطلاع رسانی غافل نشود، بر استفاده از ظرفیت نهادهای مدنی و احزاب در شهرستان ها تاکید کرد.
وی افزود: فرمانداران باید مسائل و مشکلات شهرستان ها را بصورت نظاممند شناسایی و بررسی کنند و در این زمینه در تعامل با نهادها و افراد تاثیرگذار و نیز نمایندگان مجلس و ائمه جمعه باشند.
استان اصفهان با بیش از پنج میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت ۲۹ شهرستان دارد.
منبع