امکانات موجود برای تولید استفاده شود

امکانات موجود برای تولید استفاده شودبه گزارش ایکنا از یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه یزد، 15 دی‌ماه در دیدار سید محمد اتابک، وزیر صنعت، معدن و تجارت با وی، با اشاره به اینکه اقتصاد در کشور ما معنای متفاوتی دارد، گفت: اقتصاد درست یعنی اینکه از مواهب موجود برای تولید استفاده شود و مواهب آن مورد استفاده همه مردم قرار گیرد. 

آیت‌الله ناصری ادامه داد: در کشور ما اقتصاد به این معنا نیست و در واقع به معنای تجارت است و در واقع تبادل کالا انجام می‌شود در حالیکه تمرکز باید روی تولید و استفاده بهینه از منابع باشد. طبع صنعت در استان یزد لطیف بوده و بیشتر اقدامات فرهنگی انجام می‌شد و گام اصلی صنعت با صنایع نساجی برداشته شده است، با ظهور معادن و بهره برداری از آنها، شکل صنعت در استان یزد تغییر یافته است. 

وی تصریح کرد: این اتفاق خوبی است اما متأسفانه به نظر می‌رسد بهره‌برداری از معادن به نحوی است که مردم استان از موهبت آن منتفع نمی‌شوند و مزایای آن به جیب دیگران می‌رود. برای اینکه بتوانیم جوانان استان خود را به‌کار بگیریم، باید صنایع پوشاک راه‌اندازی شود. 

ناصری با اشاره به مزایای صنعت پوشاک بیان کرد: صنعت پوشاک به سرمایه هنگفت نیاز ندارد و با آموزش و سرمایه گذاری کم، می‌توان طیف گسترده‌ای از افراد جامعه را مشغول به‌کار کرد ضمن اینکه چرخه نساجی نیز به راه می‌افتد و از کشت پنبه تا دوخت لباس، اشتغالزایی عظیمی در کشور به راه می‌افتد. 

امام جمعه یزد از وزیر صنعت، معدن و تجارت خواست تا روی بحث صنعت پوشاک به شکل ویژه کار کند و این صنعت را برای ایجاد اشتغال و بهبود معیشت مردم مدنظر قرار دهند. 

وی با اشاره به برخی سوءاستفاده‌هایی که از نیروی کار در برخی صنایع و معادن انجام می‌شود، افزود: صنعت پوشاک یک صنعت فاقد آلایندگی و مناسب برای اقشار مختلف است که نیاز به سرمایه‌گذاری بالا و تکنولوژی آنچنانی ندارد و اگر به آن توجه جدی شود، مسائل بسیاری حل خواهد شد. 

آیت الله ناصری در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: از معادن توقع داریم با توجه به اینکه هم منابع طبیعی و هم محیط زیست استان را تحت تأثیر قرار داده‌اند، نیم نگاهی به مسئولیت‌های اجتماعی خود در استان و ایجاد اشتغال برای نیروهای بومی تحصیلکرده داشته باشند.

نماینده ولی‌فقیه در استان به لزوم مشارکت جدی صنایع در موضوع انتقال آب به استان اشاره کرد و گفت: در زمینه انتقال آب و تأمین آب پایدار، لازم است از مشارکت و ظرفیت معادن و صنایع استان بهره ببریم و باید به این موضوع مهم نیز توجه جدی شود.

سیدمحمد اتابک، وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز در این دیدار اظهار کرد: یزد استان صنعتی و معدنی به لحاظ منابع موجود و نیروهای انسانی از استان‌های ویژه در کشور است. 

اتابک، از یزد به عنوان قطب نساجی کشور یاد کرد و گفت: حتماً باید برای صنعت پوشاک نه تنها در استان یزد بلکه در کشور چاره‌اندیشی شود و به نحوی برنامه ریزی شود که برای فروش نیز مشکلی وجود نداشته باشد. 

وی در مورد معادن نیز بیان کرد: یزد در زمره استان‌هایی است که درصد بیکاری پایینی دارد اما در معادن تأکید به این موضوع خواهد شد که از نیروهای بومی استفاده بیشتری شود و از مدیران پروازی استفاده نشود. 

اتابک در مورد مجموعه خدماتی که معادن باید به عنوان حق مسئولیت‌های اجتماعی پرداخت کنند، گفت: کمیته ای به این منظور تشکیل شده تا از محل درآمد این بخش برای جاده‌ها و بهبود شرایط زیست محیطی محل استقرار صنایع و معادن استفاده شود. هرچه افزوده به استان بیاید، توانایی استان بیشتر خواهد شد و خوشبختانه یزد اکنون از توانایی های خوبی بهره مند است.

محمدرضا بابایی، استاندار یزد نیز در این نشست به بیان برخی ویژگی‌ها و مسائل معادن استان یزد پرداخت. 

انتهای پیام


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

۷۰۰ هزار نفر در اعتکاف استان قم ثبت‌نام کردند

به گزارش ایکنا از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین سید علیرضا تکیه‌ای، مسئول ستاد مرکزی اعتکاف کشور، …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ