صفی الله رمضانخانی روز جمعه در گفت وگو با ایرنا با بیان اینکه مشکل فضای خوابگاهی از مهمترین مشکلات دانشگاه فرهنگیان است افزود: براساس دستور وزیر آموزش و پرورش در راستای حل مشکل کمبود فضای خوابگاهی دانشگاه فرهنگیان، تمام فضاهای مازاد این نهاد آموزشی در همه استانها تحویل این دانشگاه شود.
وی اظهار داشت: همچنین وزیر آموزش و پرورش در تمام سفرهای استانی خود با نگاه ویژه به دانشگاه فرهنگیان تلاش دارد با به سرانجام رساندن فضاهای نیمهتمام مشکل این دانشگاه در خصوص کمبود فضاهای آموزشی و خوابگاهی را به کمترین میزان برساند.
مشاور رییس دانشگاه فرهنگیان در امور استانها و مجلس گفت: دانشگاه فرهنگیان یکی از گستردهترین دانشگاههای کشور و براساس فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان مرکز ثقل نظام آموزش و پرورش به شمار میرود به همین دلیل حل مشکلات و تنگناهای موجود در این دانشگاه باید در اولویت قرار گیرد.
وی در خصوص کمبود هیات علمی در دانشگاه فرهنگیان و تلاشهایی که از سوی دولتمردان برای برطرف شدن این مشکل اساسی شده است یادآور شد: با توجه به رویکرد مثبت دولت وفاق ملی تلاش شده براساس برنامه هفتم توسعه مشکل کمبود هیات علمی در دانشگاه فرهنگیان برطرف شود.
وی بدون اشاره به تعداد کمبود هیات علمی در دانشگاه فرهنگیان ادامه داد: در زمان حاضر تعداد ۲ هزار نفر هیات علمی در دانشگاه فرهنگیان فعال هستند و تلاش میشود از ظرفیت جذب دکتر معلمانی که از طریق آموزش و پرورش جذب شدهاند استفاده شود.
مشاور رییس دانشگاه فرهنگیان در امور استانها و مجلس گفت: همچنین تلاش میشود مشکل جذب هیات علمی این دانشگاه از طریق فراخوانهای داده شده برای دورههای بعد برطرف شود.
رمضانخانی افزود: در زمان حاضر ۱۳۰ هزار دانشجومعلم (۱۰۰ هزار دانشجوی شبانه روزی و ۳۰ هزار مهارتآموز) در دانشگاه فرهنگیان مشغول به تحصیل هستند که تلاش میشود مشکل فضای آموزشی و همچنین کمبود هیات علمی این دانشجویان تا سال ۱۴۰۴ برطرف شود.
وی در خصوص نقش دانشگاه فرهنگیان در رفع کمبود معلم اضافه کرد: مهمترین وظیفه این دانشگاه تربیت نیروی متخصص برای آموزش و پرورش است که براساس برنامه هفتم سالانه باید ۲۵ درصد به شمار جذب دانشجو معلمان اضافه شود و با تربیت معلمان متخصص مشکل کمبود معلم در آموزش و پرورش برطرف شود.
وی با تاکید بر اینکه دانشگاه فرهنگیان پا به پای آموزش و پرورش پیش میرود گفت: امروز دانشگاه فرهنگیان به عنوان برج مراقبت نظام آموزشی کشور شناخته میشود که اگر از آن محافظت شود ایرانی آباد، مومن، باصلابت و با اقتصاد شکوفا خواهیم داشت.
بیشتر بخوانید:
یک بانو سرپرست دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری شد
وی با اشاره به مشکل کمبود فضای خوابگاهی در دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: انتظار میرود استاندار این استان در کنار دانشگاه فرهنگیان قرار گیرد و برای حل مشکلات این دانشگاه گامهای اساسی بردارد.
رمضانخانی با اشاره به فراهم بودن زیرساخت لازم برای راه اندازی دانشگاه جامع فرهنگیان در چهارمحال و بختیاری افزود: انتظار میرود استاندار این استان همکاری لازم را در خصوص احداث این مجتمع آموزشی و خوابگاهی در استان داشته باشد.
وی یادآور شد: همچنین در شرایط کنونی با توجه فضای مازاد دانشگاه پیام نور در استان میتوان این فضاها را به صورت موقت تحویل دانشگاه فرهنگیان داد.
بیشتر بخوانید:
استاندار چهارمحال و بختیاری: مشکلات دانشجویان دانشگاه فرهنگیان را حل میکنیم
رمضانخانی تاکید کرد: دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری از جمله دانشگاههای مطرح کشور و از معدود دانشگاههایی است که برخلاف برخی دانشگاههای دیگر که تنها در مقطع کارشناسی دانشجو میپذیرند این دانشگاه در مقطع کارشناسی ارشد نیز دانشجو دارد.
چهارمحال و بختیاری دارای ۱۷ مرکز علمی و دانشگاهی است که دانشگاههای استان صاحب امتیاز ۱۵ ژورنال تخصصی علمی هستند.
تاکنون پژوهشگران دانشگاهها و مراکز علمی چهارمحال و بختیاری, ۲۵ هزار و ۲۴۴ مقاله علمی شامل پنج هزار و ۱۶۵ مقاله ژورنالی و ۱۱ هزار و ۳۳۲ مقاله در همایشهای علمی داخلی و پنج هزار و ۱۶۵ مقاله بین المللی منتشر کردهاند.
در سالهای گذشته مراکز علمی و دانشگاهی چهارمحال و بختیاری دارای بیش از ۳۰ هزار دانشجو بودند و این مراکز دارای ۸۶۴ استاد و عضو هیات علمی هستند.
منبع