“مصطفی سلطان آبادی” روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این نوع ساخت وسازها در اراضی کشاورزی و باغی ضمن تخریب این اراضی ،روند نابودی سفره های زیر زمینی آب را شتاب بخشیده است.
مدیر امور منابع آب شهرستان ساوجبلاغ گفت : حفاری چاه و احداث استخرهای روباز و سرپوشیده در باغ ویلاها به معضلی بزرگ در این شهرستان تبدیل شده که باید قاطعانه با آن برخورد شود.
سلطان آبادی بیان کرد: امسال ۴۰۰حلقه چاه غیر مجاز در این شهرستان مسدود شد که بیشتر آنها مربوط به باغ ویلاها بودند.
مدیرامور منابع آب شهرستان ساوجبلاغ گفت : متاسفانه قوانین برخورد با حفاران چاههای غیر مجاز بازدارنده نیست و گاهی مواقع با انسداد یک یا چند چاه دوباره شاهد حفاری چاههای جدید توسط صاحبان باغ ویلاها هستیم .
وی افزود: روزانه به طور متوسط ۱۰ حلقه چاه غیر مجاز در ساوجبلاغ مسدود می شود که برای مهار کامل این معضل به هم افزایی دستگاههای اجرایی و پشتوانه محکم قانونی نیاز داریم .
سلطان آبادی یادآور شد: در دهه های گذشته مقابله با چاههای غیر مجاز ساده بود زیرا چاهها در اراضی کشاورزی و باغی حفر می شد اما امروز با چهار دیواری ها مواجه هستیم که شناسایی و انسداد چاهها زمانبر شده است.
وی تاکید کرد: باغ ویلاها هزینه انسداد چاهها را نیز بالا برده است ضمن آنکه گاهی مواقع برای انسداد چاه در چند باغ ویلا باید هفته ها صبر کرد تا صاحبان آنها از تهران یا کرج بیایند.
مدیر امور منابع آب ساوجبلاغ گفت: با توجه به برداشت های بی رویه، امروز سفره های زیر زمینی دشت شهرستان ساوجبلاغ فقیر شده است.
منبع