به گزارش ایرنا، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی روز چهارشنبه در حاشیه افتتاح این مجموعه گفت: گذر فرهنگ و هنر نیشابور مجموعهای است که بهطور خاص با هدف ارتقای فرهنگ و هنر شهر نیشابور طراحی شده و سال ۱۳۹۷ در راستای طرحی که از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ابلاغ شده بود و با حمایت بخش خصوصی به مرحله اجرا درآمده است.
حسین مسگرانی افزود: پس از پیشنهاد یک زمین مناسب تفاهمنامه واگذاری توسط شهرداری نیشابور، اجرای طرح ساخت گذر فرهنگ و هنر نیشابور از آذرماه ۱۴۰۰ آغاز شد.
وی اضافه کرد: این مجموعه منحصر به فرد در قالب سالن نمایش با ظرفیت ۳۷۰ صندلی طراحی شده و گنجایش ۴۰۰ نفر را نیز دارد که بهنام استاد شفیعی کدکنی، شاعر بزرگ نیشابور، نامگذاری شده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: مجموعه گذر فرهنگ و هنر نیشابور شامل سالن کوچک نمایش «پلاتو» ۴۰ متری برای تمرینات و آموزشهای هنری، نگارخانه برای نمایش آثار هنری، کافه کتاب، رستوران سنتی و هفت غرفه فرهنگی و هنری است و طراحی این مجموعه بهگونهای انجام شده که بسیاری از این فضاها بهصورت مکمل در کنار هم قرار بگیرند تا به یکدیگر کمک کنند و باعث رشد فرهنگ و هنر در نیشابور شوند.
مسگرانی افزود: گذر فرهنگ و هنر در نیشابور با طراحی و سرمایهگذاری بخش خصوصی و با همکاری شورای اسلامی شهر و شهرداری نیشابور در بلوار فضل و خیابان موعود نیشابور به بهرهبرداری رسیده است.
به گزارش ایرنا، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دومین روز از سفر خود به خراسان رضوی ظهر امروز وارد نیشابور شد و در گلزار مطهر شهدای گمنام این شهرستان حضور یافت و به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همراه با استاندار، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، فرماندار، نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی و مسوولان شهرستان نیشابور در ابتدای ورود به شهر نیشابور با حضور در گلزار مطهر شهدای گمنام این شهر با نثار گل با آرمانهای حضرت امام خمینی(ره) و شهدای والامقام تجدید بیعت کردند.
نیشابور، دیار شعر، شعور و شهادت و حدیث شریف سلسله الذهب ۲ هزار و ۵۳۶ شهید والامقام دارد.
منبع