به گزارش خبرنگار ایرنا، جعفر مردانی روز چهارشنبه در نشست با اعضای شورای اسلامی چهارمحال و بختیاری افزود: هرچند تاکنون کارهایی بسیار خوبی در چهارمحال و بختیاری انجام شده اما هنوز محدودیتها و محرومیتهایی وجود دارد که باید برطرف شود.
وی اظهار داشت: در زمان حاضر۵۰۰ هزار میلیارد ریال (۵۰ هزار میلیارد تومان) برای به سرانجام رسیدن تمام پروژههای عمرانی استان که ردیف استانی و ملی دارد نیاز است در حالی که سالانه تنها ۲۰ هزار میلیارد ریال (۲ هزار میلیارد تومان) اعتبار به استان تخصیص داده میشود.
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به شرایط و تخصیص اعتبارات سالانه با نگاه به اعتبارات دولتی کار پیش نمیرود به همین دلیل شرایط برای حضور سرمایهگذاران باید فراهم شود.
وی با اشاره به ضرورت تشکیل شورای توسعه گفت: وجود برخی مشکلات فرهنگی و همچنین بروکراسی اداری پیچیده اجازه حضور را به سرمایهگذاران در استان نمیدهد.
مردانی با تاکید بر اینکه شوراهای اسلامی آیینه تمامنمای شهر و روستا هستند گفت: رسالت اصلی شوراهای اسلامی شهر و روستا پرهیز از تنش و اختلاف و با توجه به رویکرد دولت چهاردهم تحقق وفاق استانی است.
وی افزود: مهمترین رویکرد امروز همه مسوولان و خادمان این ملت امیدآفرینی و اعتمادسازی در جامعه است که دستیابی به این اصل تنها با تعامل و همافزایی محقق میشود.
مردانی با بیان اینکه براساس اصول قانون اساسی جمهوری اسلامی شوراها از ارکان تصمیمگیری اداره امور کشور هستند اظهار داشت: به استناد اصول قانون اساسی اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا به عنوان نمایندگان مستقیم مردم نقش کلیدی در مدیریت محلی و تحقق مطالبههای مردمی در پیشبرد برنامههای اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، بهداشتی و سایر بخشهای دیگر را برعهده دارند.
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: براین اساس شوراهای شهر و روستا به عنوان پایگاه مردمی وظیفه دارند برای دستیابی به توسعه، پیشرفت و آبادانی با وفاق، هماهنگی، همافزایی و همدلی مسائل و مشکلات هر منطقه را رصد و مطالبههای مردم را براساس ظرفیتهای موجود هر نقطه پاسخ دهند.
حضور سرمایهگذاران؛ لازمه توسعه چهارمحال و بختیاری
رییس شورای اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: از دیرباز همواره موانعی بر سر راه حضور سرمایهگذاران بخش خصوصی در این استان وجود داشته است که انتظار میرود با همت دولتمردان چهاردهم این موانع در استان برداشته و توسعه استان رقم زده شود.
عطاالله حسینپور افزود: در شرایط کنونی همکاری بین بخشهای دولتی و خصوصی و همچنین جذب سرمایهگذار برای ایجاد رشد و توسعه در استان از جمله الزاماتی است که انتظار میرود مورد توجه مسوولان استان قرار گیرد.
وی یادآور شد: چهارمحال و بختیاری دیدگاه بستهای نسبت به حضور سرمایه گذاران دارد و همین امر در گذشته موجب شده تا فعالان بخش خصوصی با سدی بزرگ روبرو شوند که انتظار میرود در شرایط جدید این دیدگاهها تغییر کند و استان با حضور سرمایه گذاران بخش خصوصی بیش از پیش توسعه پیدا کند.
حسینپور اضافه کرد: چهارمحال و بختیاری ظرفیتهای عظیمی در بخش منابع طبیعی، جنگلها، رودخانهها، منابع آبی، کشاورزی، گردشگری و انرژیهای تجدید پذیر دارد اما در مقابل این همه پتانسیل با چالشهایی نیز روبرو است که انتظار مردم برطرف کردن این موارد است.
به گفته حسینپور، در زمان حاضر چهارمحال و بختیاری در برخی از زیر ساختهای حمل و نقل و شهری با مشکلاتی روبرو است به نحوی که برخی از شهرهای استان هنوز هیچ زیرساخت شهری وجود ندارد.
وی ادامه داد: با وجود اینکه چهارمحال و بختیاری نقش حیاتی در تامین منابع آبی دارد اما هنوز در بسیاری از روستاهای این استان با تانکر آبرسانی انجام میشود.
ریس شورای اسلامی چهارمحال و بختیاری با تاکید بر ضرورت تمرکز بر توسعه استانها و مناطق محروم که نقش کلیدی در اقتصاد استان دارد گفت: حمایت از صنایع کوچک و کارآفرینهای محلی از جمله ضرورتهایی است که در این شرایط به اوضاع اقتصادی کمک میکند.
حسینپور بر ضرورت انتخاب نیروهای متخصص و کاربلد به عنوان مدیران استانی تاکید کرد و ادامه داد: استفاده از نیروهای توانمند و شایسته استان در بخشهای مختلف امری ضروری است.
وی با اشاره به اینکه برخی از قوانین در عمل با مشکلاتی روبرو هستند اضافه کرد: شورای اسلامی این استان تاکنون ۲۶ طرح به شورای عالی استانها ارسال و از این شمار سه طرح در مجلس مصوب شده است.
حسینپور افزود: براین اساس شورای اسلامی چهارمحال و بختیاری با برگزاری ۱۶۵ جلسه عادی و فوق العاده طی سه سال گذشته، سه هزار مصوبه، ۱۴ کارگاه آموزشی، انعقاد۱۰ تفاهم نامه با دستگاههای اجرایی همچنین نظارتهای انجام شده توانست رتبه نخست را در کشور کسب کند.
وی شورای اسلامی چهارمحال و بختیاری را متشکل از نمایندگان ۱۲گانه استانها اعلام کرد و اظهار داشت: اعضای این شورا در راستای در راستای پیشیرد اهداف جامعه شورایی و نظام جمهوری اسلامی و همچنین نظارت بر حسن اجرای طرحهای عمرانی، نظارت بر مصوبات شورای عالی استانها، شهرداریها دهیاریها در استان فعالیت میکند.
به گزارش ایرنا، در ادامه این استان سایر اعضای شورای اسلامی استان بر ضرورت توجه به عدالت محوری در توزیع اعتبارات شهرستانی، استفاده از توان مدیران جوان، تزریق اعتبار برای به سرانجام رسیدن پروژههایی که بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند، ایجاد کشتارگاه صنعتی و نیمه صنعتی در شهر کاج تاکید کردند.
منبع