به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا عسکری چاوردی شامگاه پنجشنبه به رسانهها اعلام کرد: اندک آبگرفتگی مربوط به بارندگی دو ماه پیش بود و این مورد بدلیل جابجایی دو پنل سقف ( پنل پوششی) ایجاد شده بود.
او افزود: در این فرآیند، در حاشیه پوشش حفاظتی فاصلهای بین دو پنل ایجاد شده بود و این درز بلافاصله پس از بارندگی در همان زمان تعمیر شد.
مدیر پایگاه جهانی تخت جمشید ادامه داد: دلیل به وجود آمدن این فاصله قرارگیری پوشش سقف در محوطه باز و وزش بادشدید زیر سازه در تابستان و پاییز بود که منجر به جابجایی و کنده شدن یک پیچ شده بود و بدون درنگ تمام پوشش حفاظتی مجدد کنترل و تقویت شد.
به گزارش ایرنا، محوطه تل آجری تپهای باستانی به به ابعاد ۳۰ در ۴۰ و ارتفاع سهمتر از سطح زمینهای اطراف است و در حریم درجه یک تخت جمشید قرار دارد؛ این محوطه باستانی سال ۱۳۸۵ با شماره ۱۵۵۳۰ در فهرست میراث ملی کشور ثبت شده است.
بناهایی که در این محوطه کشف شده به احتمال زیاد پیش از بنای تختگاه تخت جمشید ساخته شده و در واقع کشفیاتی که طی پنج سال اخیر در این منطقه بدست آمده می تواند راهگشای شناخت اهمیت و کارکرد بنا باشد و به گفته باستان شناسان این اطلاعات، خلا های تاریخی شهر پارسه به ویژه در دوره حکومت کوروش و کمبوجیه و پیش از به قدرت رسیدن داریوش هخامنشی در سال ۵۲۱ پیش از میلاد را پر خواهد کرد.
منبع