به گزارش خبرنگار ایرنا، غلامرضا آقابابایی روز دوشنبه در نشست خبری تاکید کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی بهعنوان یکی از ۲ دانشگاه حوزه آموزشهای مقطعدار و بدونمقطع فعالیت دارد.
وی با اشاره به فعالیت هشت مرکز علمی کاربردی در چهارمحال و بختیاری افزود: هماکنون چهار هزار و ۲۱ دانشجو در این مراکز مشغول تحصیل هستند.
آقابابایی به افزایش ۵۰ درصدی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی چهارمحال و بختیاری در ۲ سال اخیر اشاره و تصریح کرد: پذیرش دانشجویان جدید در این مرکز از همزمان با سراسر کشور آغاز شده است و تا ششم بهمنماه جاری ادامه دارد.
وی با اشاره به پذیرش دانشجو در ۹۹ کدرشته مراکز زیرمجموعه دانشگاه علمی کاربردی چهارمحال و بختیاری یادآور شد: از این تعداد ۵۴ کدرشته مختص رشتههای کاردانی و ۴۵ کدرشته مربوط به رشتههای کارشناسی است.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان با اشاره به فعالیت مراکز زیرمجموعه این دانشگاه در شهرستانهای شهرکرد، فرخشهر، فارسان و لردگان اظهار داشت: با کمک صنعتگران استان از ابتدای سالجاری پذیرش دانشجو با تضمین اشتغال در دستور کار قرار گرفت و در این راستا ظرفیت پذیرش ۱۳۰ دانشجو ایجاد و از این تعداد ۲۶ دانشجو در مهرماه امسال پذیرش شد و بقیه دانشجویان در بهمنماه جاری جذب میشوند.
وی با اشاره به تدریس ۶۰۳ استاد در مراکز زیرمجموعه دانشگاه علمی کاربردی چهارمحال و بختیاری گفت: شهریورماه سالجاری ۷۰ مدرس جدید به این دانشگاه افزوده شد که بهزودی نتیجه جذب آنها اعلام میشود.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان به آغاز آموزشهای بدونمقطع (کوتاهمدت) از سوی این دانشگاه اشاره و تاکید کرد: در این بخش از سال گذشته تاکنون ۲۰ هزار و ۹۰۰ نفرساعت آموزش کوتاهمدت داده شده است.
وی افزود: همچنین دوره ۶ ماهه مدیریت گلخانه در راستای تولید گل شاخهبریده تدوین شد که مدرک آن مورد تایید سازمان نظام مهندسی کشاورزی است.
آقابابایی به شرایط اقلیمی و سردسیری چهارمحال و بختیاری اشاره و تصریح کرد: در این زمینه دانشگاه جامع علمی کاربردی استان دوره طراحی و دوخت کاپشن و جلیقه را در دستور کار قرار داده است.
وی با اشاره به آموزشهای دانشگاه جامع علمی کاربردی استان در محیط واقعی کار و در پاسخ به پرسش خبرنگار ایرنا شهرکرد یادآور شد: مهرماه سالجاری یکهزار و ۴۰۰ دانشجو در ۹۹ کدرشته مقطع کاردانی و کارشناسی در استان جذب شد.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی چهارمحال و بختیاری ظرفیت برخی رشتههای این دانشگاه در استان را ۷۵ نفر دانست و اظهار داشت: برای افزایش ظرفیت پذیرش این رشتهها از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درخواست سهمیه جدید شده است.
وی گفت: ۷۴.۵ درصد دانشآموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی چهارمحال و بختیاری مشغول به کار هستند.
آقابابایی تاکید کرد: کاردانی مکانیک ماشینآلات صنعتی، مدیریت کسبوکار، ایمنی فنی، مهندسی و مهندسی فناوری، ایمنی، سلامت و محیط زیست و همچنین کارشناسی تربت مربی پیشدبستانی از رشتههای پرطرفدار است که دانشگاه جامع علمی کاربردی درخواست افزایش سهمیه پذیرش در این رشتهها را داده است.
به گزارش ایرنا، دانشگاه جامع علمی کاربردی چهارمحال و بختیاری چهار هزار و ۲۱ دانشجو شامل ۲ هزار و ۷۹۷ پسر و یکهزار و ۲۲۳ دختر دارد.
منبع