مهدی امیدوار روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: ۳۷۰ پرونده تخلفاتی در این مدت تشکیل که پس از انجام تحقیقات تکمیلی و بررسیهای کارشناسی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.
وی افزود: اتاق اصناف در راستای تنظیم بازار و تعادل قیمتها با بهرهمندی از پتانسیلهای زیرمجموعه دستگاه های متولی به صورت مستمر بر فروشگاههای زنجیرهای، واحدهای صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی نظارت دارد.
رییس اتاق اصناف بجنورد ادامه داد: عمده تخلفات شامل احتکار، عرضه خارج از شبکه، گران فروشی، عدم صدور فاکتور بود که ۸۷۰ مورد شکایت مردمی در این مدت از اصناف در سامانه یا به صورت حضوری ثبت و رسیدگی شد.
وی یادآور شد: بدون شک با هر شخصی که بخواهد با گرانفروشی، کم فروشی و احتکار در بازار و معیشت مردم خللی ایجاد کند برخورد قاطع خواهد شد و از طریق مراجع قانونی از جمله تعزیرات حکومتی تحت پیگرد قرار خواهد گرفت.
امیدوار تاکید کرد: بازرسی ها توسط چهار تیم ۲ نفره با همکاری اصناف، تعزیرات، پیشگیری از وقوع جرم و در برخی موارد بهداشت و دامپزشکی انجام خواهد شد.
رییس اتاق اصناف بجنورد تصریح کرد: تماس و ثبت شکایت با سامانه یکپارچه پاسخگویی ۱۲۴ موجب افزایش نظارت بر واحدهای صنفی در راستای رعایت حقوق مصرف کنندگان شده است.
۱۷ هزار از واحدهای صنفی بجنورد دارای پروانه و یک هزار و ۱۰۰ واحد فاقد پروانه کسب است.
۱۵ هزار کسبه در شهر ۲۳۰ هزار نفری بجنورد، مرکز خراسان شمالی فعالیت دارند.
منبع