کارگردان «رفح» که در این دوره از جشنواره فجر در بخش خیابانی کار به تئاتر فجر آورده است در گفت و گو با خبرنگار تئاتر ایرنا درباره چالشهای کار در شهرستانها و مراکز استانها اظهار داشت: کار کردن و نمایش خصوصا در مراکز استانها و شهرستان سخت است. مهمترین اتفاق زیرساختها و بعد از آن تجربه و علم است.
احسان محمدیان ادامه داد: بیشتر شهرستانیها به دلیل دور بودن از تهران و نبود فضای کار حرفهای این امکان را که کاری را به صورت استاندارد به روی صحنه بیاورند ندارند. نبود زیرساختها در شهرستان و مراکز استانها بیداد میکند.
وی تصریح کرد: گروه شهرستانی اگر کار میکند شاخ غول شکسته است چون با تمام نداشتهها و هزینهها و نیز نبود امکانات اتفاقی را رقم میزند.
کارگردان نمایش رفح از شهر بیرجند استان خراسان رضوی که تاکنون به عنوان بازیگر در کارهای صحنهای جشنواره فجر سالهای گذشته حضور داشته و امسال نخستین بار است که به عنوان کارگردان کاری را به جشنواره آورده است، افزود: رفح ماجرای تقابل یک گروه فلسطینی و اسرائیلی که در پی دستگیری یکی از نیروهای مقاومت است را روایت میکند که در نهایت گروه اسرائیلی به واسطه نیروهای مقاومت مغلوب میشود.
محمدیان همچنین درباره تئاتر مقاومت و جایگاه آن اظهار داشت: هنرمندان نسبت به مسائل روز جامعه بیتفاوت نیستند. من هم تصمیم گرفتم نسبت به موضوع مقاومت بیتفاوت نباشم موضوعی را با زبان هنر که زبان بدون ترجمه است به شکل مفهومی برسانم. امید است توانسته باشم کار را به گونهای که باید به نتیجه برسانم.
منبع