به گزارش خبرنگار ایرنا، سعید رسولی روز شنبه در نشست با فعالان حوزه دریایی و بندری استان بوشهر افزود: در استان بوشهر یکهزار و ۹۴۰ فروند موتورلنج وجود دارد که حدود ۴۰۰ فروند نیز مازاد بر آنها نیاز به ساماندهی دارند.
وی با تاکید بر اهمیت لایروبی کانالهای دسترسی بنادر استان عنوان کرد: عملیات لایروبی، بهویژه در بندر بوشهر، یک مطالبه جدی است و پروژهای بزرگ در مجتمع بندری نگین در حال اجراست.
معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: امیدواریم این اقدامات منجر به تحولی اساسی و نقطه عطفی برای توسعه بنادر استان بوشهر شود.
رسولی ادامه داد: معیشت مردم منطقه وابسته به دریاست و تصمیمگیریهای لازم باید بر اساس اولویتبندی بنادر انجام شود.
وی یادآور شد: در سفر دو روزه به بنادر استان، با سازمانهای مرتبط تماس گرفته و تأکید شد که این موضوع، با توجه به پیوند ناگسستنی مردم با حوزه دریا و دریانوردی، باید مورد توجه و رسیدگی خاص قرار گیرد.
رسولی گفت: بهزودی نشستی با دستگاههای اجرایی مرتبط برگزار خواهد شد تا علاوه بر ارائه پیشنهادهای روشن، ملاحظات قانونی و واقعیتهای میدانی در تصمیمگیریها لحاظ شود.
وی با اشاره به اهمیت نگهداری و ارتقای زیرساختهای بنادر کشور تصریح کرد: در بندر بوشهر، برای رسیدن به عمق ۱۲.۵ متر برنامهریزی شده است و امیدواریم تا سه ماهه نخست سال آینده مقدمات اجرا این طرح فراهم شود.
رسولی همچنین بر تسریع در بررسی و اصلاح دهانه برخی از حوضچههای بنادر، تامین تجهیزات موردنیاز و روشنایی اسکلهها تاکید کرد و گفت: در هفته جاری روند تامین تجهیزات لازم، ازجمله بیل مکانیکی، آغاز خواهد شد و نظارت بر اجرای پروژهها با کیفیت و سرعت بیشتری انجام میشود.
سرپرست سازمان بنادر و دریانوردی همچنین با اشاره به همکاریهای لازم برای حل مشکلات بیمه تامین اجتماعی و مالیات افزود: در این زمینه، پیگیریهای مستقیم انجام خواهد شد تا دغدغههای فعالان دریایی کاهش یابد.
وی همچنین بر لزوم برنامهریزی کوتاهمدت برای حل مسائل انبارها و بارانداز بندر کنگان تاکید کرد و گفت: باید اقدامات لازم برای مدیریت بارهای مستقر در محوطههای بندری پیشبینی شود.
رسولی تصریح کرد: سازمان بنادر تمامی ظرفیتهای قانونی را برای حل مشکلات به کار خواهد گرفت.
وی افزود: جامعه دریایی یک خانواده است و با همدلی و همکاری میتوان توسعه پایدار را رقم زد.
منبع