به گزارش ایرنا، مهرداد دادخواه روز شنبه در نشست خبری در شرکت توزیع برق اصفهان افزود: در این مدت تمام چراغهای روشنایی معابر این کلانشهر به لامپهای «LED» مجهز خواهد شد.
وی اضافه کرد: طرح یادشده با همکاری یک شرکت خصوصی اجرا و اعتبار آن از محل ماده ۱۲ قانون مانع زدایی از صنعت آب و برق تامین میشود.
دادخواه خاطرنشان کرد: بر اساس این ماده میتوان از محل صرفهجویی در انرژی، اعتبار پروژهها یا تجهیزات کاهنده مصرف برق را تامین کرد.
وی اظهار داشت اکنون کار تعویض چراغ های میدان «شهدا» اصفهان به اتمام رسیده و چراغ خیایان های باب الرحمه، پاسداران، باغ گلدسته، طالقانی و بخشی از چهار باغ پایین تعویض شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق اصفهان یادآور شد: برای جبران ناترازی و بر اساس برنامه چهار ساله منتهی به سال ۱۴۰۷ استانداری، دستگاههای استان ملزم به ایجاد پنج هزار و ۳۰۰ مگاوات نیروگاه انرژی خورشیدی هستند که سهم شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان از این میزان ۸۵۰ مگاوات است.
وی تصریح کرد: اکنون ۶.۵ مگاوات نیروگاه خورشیدی قابل بهرهبرداری در شهرستان آماده افتتاح داریم که نیروگاه ۱.۵ مگاواتی «تودشک» واقع در شرق اصفهان و نیروگاه خورشیدی ۰.۶ مگاواتی شهرک صنعتی «امیرکبیر» از جمله آنهاست.
مدیرعامل شرکت توزیع برق اصفهان گفت: با برگزاری دهها نشست و تشکیل کارگروههای مختلف با همکاری ادارات کل جهاد کشاورزی و منابع طبیعی و همراهی بخش خصوصی توانستهایم ۱۱ زمین برای ایجاد نیروگاههای خورشیدی جدید در استان تأمین کنیم.
وی اظهار داشت: قرار است در این ۱۱ پهنه، هشت سایت سه مگاواتی بطور مستقیم توسط وزارت نیرو تجهیز شود و برای چهار سایت پنج مگاواتی نیز در حال رایزنی با بخش خصوص هستیم که عملیات احداث پنل های خورشیدی در آن انجام شود.
دادخواه با اشاره به تکلیف قانونی شرکت های توزیع برای تامین برق عشایر گفت: شرکت توزیع برق اصفهان امسال حدود ۲۰۰ پنل خورشیدی سیار برای تامین برق رایگان، در اختیار عشایر منطقه جرقویه قرار داد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق اصفهان اظهار داشت: امسال با اضافه شدن ۲۰ هزار مشترک جدید، تعداد مشترکان این شرکت از مرز یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر گذشت.
وی یادآور شد: در سال جاری افزون بر ۲۰۰ پروژه بزرگ صنعت برق با اعتبار افزون بر پنج هزار و ۲۸۰ میلیارد ریال در محدوده زیر پوشش این شرکت در شهرستان های اصفهان، هرند، کوهپایه، ورزنه و جرقویه انجام شد.
وی اضافه کرد: در این مدت تجهیز شبکه توزیع برق اصفهان به تجهیزات اتوماسیون شبکه رشد قابل توجهی داشته است، بطوریکه اکنون اطلاع رسانی به بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار مشترک با پوشش ۹۸ درصد، بدقت انجام می شود.
مدیرعامل شرکت توزیع برق اصفهان گفت: با وجود ناترازی برق و قطعی های ناشی از آن، میزان متوسط خاموشی های ناخواسته به ازای هر مشترک در سال که یک شاخص بین المللی برای ارزیابی خدمات شرکت های توزیع است، در ۱۰ سال گذشته در اصفهان کاهش چشمگیری داشته و از رقم ۸۰۰ دقیقه ۱۰ سال پیش به حدود ۹۰ دقیقه در سال جاری رسیده که در حد بسیاری از کشورهای پیشرفته و در حال توسعه است.
وی یادآور شد: اکنون میانگین میزان متوسط خاموشی های ناخواسته به ازای هر مشترک در سال در کل کشور احدود ۱۵۰ دقیقه است و اصفهان نسبت به متوسط کشوری وضعیت خوبی دارد.
دادخواه تصریح کرد: بازسازی و نوسازی شبکه توریع برق اصفهان، استفاده از کابل آلومینیومی خودنگدار بجای سیم مسی، هوشمندسازی شبکه و استقرار سامانههای اتوماسیون بر روی شبکه موجب کاهش خاموشی های بدون برنامه شده است.
به گزارش ایرنا، شرکت برق منطقه ای اصفهان مُتولی تامین و توزیع برق استانهای چهارمحال و بختیاری و اصفهان است.
برق منطقهای اصفهان، دارای ۲ شرکت توزیع در استان است که در مجموع نزدیک به سه میلیون مشترک دارند که افزون بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از آنها در پنج شهرستان اصفهان، ورزنه، هرند، کوهپایه و جرقویه و تحت مدیریت شرکت توزیع برق اصفهان و بقیه زیر نظر شرکت توزیع برق استان هستند.
منبع