فیلم سینمایی «اشک هور» به زیبایی واقعیت‌ها را به تصویر کشیده است

به گزارش گروه سیاسی دفاع‌پرس، «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی در پردیس سینمایی مگامال همراه با مخاطبان و به اتفاق خانواده به تماشای فیلم سینمایی «اشک هور» به کارگردانی «مهدی جعفری» و تهیه کنندگی «مجتبی فرآورده» نشست و پس از تماشای این فیلم درخصوص پرداخت سینمایی به شخصیت شهید «علی هاشمی» پس از چند دهه سکوت، اظهار داشت: دفاع مقدس گنجی است که گوهرهای فراوانی مثل شهید هاشمی دارد و باید آنها را به تصویر کشید. تصویرکردن هریک می تواند در سبک زندگی و زیست جامعه تأثیرگذار باشد.

قالیباف: «اشک هور» به زیبایی واقعیت‌ها را به تصویر کشیده است

وی که در جمع مردم و در حال و هوای اکران‌های جشنواره فیلم فجر درباره حس و حالش پس از تماشای «اشک هور» گفت: من از راه دور برای دیدن این فیلم آمدم. همواره در جشنواره فیلم فجر، مخصوصا از فیلم‌هایی که رادمردی‌ها و جوانمردی‌ها را در راه حفظ وطن یادآوری می‌کند، استقبال می‌کنم و این قبیل فیلم‌ها حتما برای امروز و آینده کشور ما موثر است.

حمیدرضا جعفریان رئیس سازمان سینمایی سوره و ایمان شمسایی رئیس مرکز ارتباطات و رسانه مجلس شورای اسلامی قالیباف را همراهی کردند.
فیلم سینمایی اشک هور روایتی از روزهای پایانی زندگی شهید علی هاشمی محصول مشترک سازمان سینمایی سوره و سیما فیلم است.

علی هاشمی از فرماندهان مطرح دوران دفاع مقدس در شناسایی و طرح‌ریزی عملیات خیبر در قرارگاه سری نصرت را به تصویر می‌کشد. هاشمی به دلیل آشنایی با مناطق عملیاتی، نقش مهمی در میان فرماندهان سپاه پاسداران در خلال جنگ ایران و عراق داشت. از وی به عنوان طراح اصلی عملیات خیبر و عملیات بدر یاد می‌کنند.

سردار هور در ۴ تیر سال ۶۷ پس از انجام ماموریت تخلیه جزیره مجنون، در هنگام ترک مقر فرماندهی، توسط بالگردهای ارتش عراق مورد هدف قرار گرفت و در ٢۶ سالگی به شهادت رسید ولی پیکر این فرمانده دلیر ۲۲ سال بعد، در سال ۱۳۸۹ شناسایی و در اهواز به خاک سپرده شد.

رهبر معظم انقلاب درباره نقش شهید هاشمی در ابتدای دفاع مقدس فرمود: صدام محاسبه غلطی کرده بود که مردم عربی شهرهای خوزستان، آبادان، خرمشهر و اهواز با او همراه خواهند شد ولی در مقابل تهاجم صدام در سال ۵۹ اولین گروه دفاع از خود خوزستانی‌ها بود… سردار شهید عزیز علی هاشمی رضوان الله علیه یک نمونه است که چند سال در اوایل جنگ آوازه او را صدامی ها شنیده بودند و به دنبالش می گشتند. هر کسی را اسیر می کردند، می پرسیدند علی هاشمی کجاست.

انتهای پیام/381


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

حل نظام مسائل فرهنگی رسانه‌ای مازندران با استفاده از ظرفیت مجمع بسیجیان و نخبگان محقق می‌شود

مسئول ستاد تخصصی بسیج اقشار و متخصصین سپاه کربلا بر لزوم استفاده از ظرفیت مجمع …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ