شکست ترامپ در قمار بر سر غزه حتمی است

به گزارش ایکنا، صلاح‌الدین الجورشی در یادداشتی در سایت خبری عربی 21 با اشاره به بازگشت آوارگان فلسطینی به خانه‌های خود نوشت:

 

حدود 20 سال پیش، یک جوان فلسطینی به نام «لطفی الوسلاتی» که یک دانش‌آموز دبیرستانی بود، مقاله‌ای با عنوان «فلسطین؛ منطقه قرآنی» نوشت که در مجله «21/15» چاپ شد. 

 

در روزهای اخیر با مشاهده تصاویر تأثیرگذاری از بازگشت آوارگان فلسطینی به خانه‌های خودپس از اعلام آتش‌بس در غزه، این مقاله در ذهنم یادآوری شد. تصاویری که ما را به یک بخش تاریخی از حافظه‌مان می‌برد، زمانی که اجداد و پدران و مادرانمان ضعف خود را تبدیل به قدرت کرده و با تعداد کم خود در مقابل دشمنان ایستادند و با فداکاری‌های خود معجزه آفریدند.

 

صدها هزار فلسطینی به سمت وطن خود شتافتند؛ آنها به دنبال چیزی جز بازگشت به خانه‌هایشان که به زور از آنجا بیرون رانده شده‌اند نبودند و می‌دانستند که ممکن است خانه‌های خود را به شکل ویرانه‌ای ببینند اما با این حال سرزمین آنها باقی است و هیچ جایگزینی برای آن وجود ندارد. 

 

تقریباً همه از این بازگشت خرسند بودند و به طور خودجوش تکبیر می‌گفتند گویی از کوه عرفات به سمت مکه باز می‌گردند. اما در این میان گاهی اتفاق می‌افتد که برخی از سالمندان فلسطینی پیش از رسیدن به خانه‌های خود، با این دنیا وداع گفته و روحشان به ملکوت می‌پیوندد. آنها در راه رسیدن به خانه جان باخته و دور از قبرستان روستای خود دفن شدند اما مطمئناً شهر غزه آنها را در آغوش گرفته و در روز قیامت زنده خواهند شد تا حق خود را از غاصبان پس بگیرند.

 

عذاب و شکنجه‌ای که اصحاب رسول خدا(ص) در مکه به دست سران قریش متحمل شدند، بسیار بزرگ بود اما با این نسل‌کشی که مردم غزه طی حدود یک سال و نیم گذشته تجربه کردند قابل مقایسه نیست. این نسل‌کشی به گونه‌ای است که تاریخ جدید همانند آن را شاهد نبوده است. با این وجود مردم غزه از زیر آوارها بیرون آمده و این رژیم وحشی را به چالش کشیدند. برای امواتشان سوگواری کردند و سعی کردند بر زخم‌های یکدیگر مرهم بگذارند و آزادی اسیران خود را در ازای گروگان‌های دشمن یک پیروزی دانستند.

 

این مسئله دشمنشان را سخت خشمگین کرد و دشمنان با وجود همه اقداماتی که برای شکست‌دادن ارائه فلسطینیان انجام دادند، احساس شکست و خواری کردند و مجبور به تسلیم و فرار به جهنم شدند.

 

بدین ترتیب برای همه روشن شد که «حکومت باطل ساعتی بیش دوام نمی‌آورد و حکومت حق تا قیام قیامت پابرجاست». این شعر نیست، بلکه یکی از سنت‌های تاریخ است. مهم این است که ملتی داریم که فراموش نمی‌کند، ناامید نمی‌شود، ترسو نیست و وطن خود را به ارزان‌ترین قیمت نمی‌فروشد.

 

اینها ارزش‌هایی است که فردی مانند دونالد ترامپ آن را درک نمی‌کند. زیرا وی اعلام کرد که هر زمان از دولت‌های مصر و اردن برای آواره کردن فلسطینیان کمک بگیرد، تسلیم خواهند شد و به درخواست او پاسخ مثبت خواهند داد و حتی به فکر انتقال آنها به اندونزی بود بدون اینکه احساس شرم کند.

 

ترامپ فرزند نظام سرمایه‌داری وحشی و یکی از رهبران بزرگ آن است. او معتقد است که همه چیز را می‌توان خرید؛ اعم از وطن، میراث، عقاید، اخلاق و ارزش‌ها. چنین افرادی به هیچ چیز ارزشمندی در وجود خود از جمله ایمان، عشق و وفاداری احترام نمی‌گذارند. او مطمئناً خواهد فهمید که در شرط‌‌بندی خود شکست خواهد خورد همانطور که دیگران شکست خورده‌اند. این فقط یک ادعا نیست، بلکه حقیقتی است که تاریخ آن را به اثبات رسانده است.

 

ما انتظار نداریم که رئیس جمهور آمریکا به اسلام روی آورد، اگرچه بسیاری از آمریکایی‌ها با دیدن معجزاتی که در غزه رخ داد، به اسلام گرویده‌اند؛ اما تأکید می‌کنیم که استبداد، حق را باطل نمی‌کند. 

 

مردم غزه که خانه‌هایشان روی سرشان خراب شد، کسانی هستند که او را تکذیب می‌کنند و بر ماندن در شهرشان اصرار و پافشاری دارند حتی اگر مجبور باشند سال‌ها در چادر زندگی کنند.

 

مصر و اردن هم هرگز نخواهند توانست فاجعه‌ای که در گذشته برای مردم غزه رخ داده است را تکرار کنند. زیرا این فاجعه در شرایطی رخ داد که حاکمان این دو کشور به خواست ترامپ پاسخ مثبت دادند با وجود اینکه ملت‌های آنها از ورود به چنین جنایت شنیعی خودداری کردند.

 

می‌توان گفت، نظریه تناسخ در مورد مقاومت و مردم غزه صدق می‌کند. زیرا این نظریه به عقیده کسانی که خارج از دایره اسلام هستند، می‌گوید فردی که می‌میرد، نابود نمی‌شود بلکه روح او به فرد دیگر منتقل می‌شود.

 

منظور از آنچه گفته شد ایجاد شک در عقاید فلسطینیان متقی و با ایمان نیست بلکه مشاهدات، ثابت کننده استواری این ملت است. این صلابت و قدرتی است که نسل به نسل منتقل می‌شود و هر نسلی قهرمانان و نمادهای خود را دارد و هرگاه این افراد به شهادت برسند، روحشان به صورت نمادین منتقل می‌شود تا دیگر فرزندان فلسطین به قله موفقیت صعود کنند و مشعل را تحویل دهند.

 

هزاران نفر از رزمندگان فلسطینی از جمله رهبران صف اول به شهادت رسیدند، اما نتیجه چه شد؟ مبارزانی دیگر با سرعتی بی‌نظیر جایگزین آنها شدند و رژیم اسرائیل را مجبور به مذاکره با آنها کردند.

 

به جای فروپاشی حماس، اراده دشمن از هم پاشید و اسرائیلی‌ها در حالی که مراسم تبادل اسرا را تماشا می‌کردند تصور می‌کردند که با ارواح آنها در حال جنگ هستند.

 

با همه این تفاصیل، می‌توان گفت غزه یک شهر قرآنی است.

 

ترجمه از فرشته صدیقی

 

انتهای پیام


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

خواهرم را کتک می‌زدند تا به فعالیت‌های انقلابی اعتراف کنم

در زمان پهلوی زندان‌های مختلفی وجود داشت، زندان‌های «اوین» و «کمیته مشترک ضدخرابکاری» محل بازجویی …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ