منصوره امیرآبادی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۳۰۰ متکدی و حدود ۲۱۵ نفر مسافر در راه مانده در ۱۰ ماه گذشته از سال جاری در مجتمع فوریتهای اجتماعی شهرداری بیرجند پذیرش شدند و خدمات اسکان و اطعام دریافت کردند.
وی ادامه داد: با توجه به تشدید سرمای هوا باید همه شهروندان و موسسات خیریه کمک کنند که هیچ فردی در سطح شهر نباشد و بتوانیم به طور کامل نیازهای گرمایشی و تامین غذای پناهجویان را انجام دهیم.
مسوول مجتمع فوریتهای اجتماعی شهرداری بیرجند گفت: مجتمع فوریتهای اجتماعی شهرداری با هدف پاسخ به نیازهای افراد آسیبپذیر و بیخانمان شهر بیرجند راهاندازی شده است.
وی اظهار داشت: افرادی هستند که به هر دلیلی از گردونه مهر خانواده جدا شده و در مکانهای نامناسبی گذر عمر میکنند لذا میتوانند به صورت شبانهروزی از خدمات این مجتمع استفاده کنند.
امیرآبادی ادامه داد: هر فردی اعم از زن یا مرد و افراد آسیبدیده احساس کند شب نیاز به سرپناه و محیط امن دارد در این مجتمع پذیرش میشود.
وی با تاکید بر اینکه افراد پذیرش شده در این مکان میهمانان ویژه شهرداری هستند تصریح کرد: هر فردی که جزو گروههای آسیبپذیر جامعه باشد اینجا پذیرش و در حد امکان از این افراد پذیرایی میشود.
مسوول مجتمع فوریتهای اجتماعی شهرداری بیرجند با اشاره به نیازهای مجتمع فوریتهای اجتماعی شهرداری بیرجند یادآور شد: تامین کمکهای مومنانه در خوراک و پوشاک و ایجاد اشتغال برای شکستن چرخه منحوس بیکاری و آسیبهای اجتماعی از اقداماتی است که باید مورد توجه واقع شود.
وی افزود: شهرداری متولی ایجاد شغل نیست اما تمام تلاش خود را انجام میدهیم تا در ایجاد درآمد پایدار برای این افراد سهیم باشیم تا این افراد مجدد وارد چرخه بیکاری نشوند.
امیرآبادی تاکید کرد: امسال در آستانه روز برات پایگاه جمع آوری کمکهای نقدی و غیر نقدی مردمی برای کمک به آسیب دیدگان اجتماعی برپا شده و عواید آن برای مددجویان مجتمع فوریتهای اجتماعی شهرداری هزینه میشود.
مجتمع فوریتهای خدمات اجتماعی سال ۹۹ به همت شهرداری بیرجند در بوستان آزادی این شهر افتتاح شد. این مجتمع شامل ۲ مجموعه مجزای جمعآوری متکدیان و گرمخانه بوده که برای پذیرش افراد آسیبپذیر در ۲ طبقه با ۱۲ اتاق احداث شده است.
منبع