به گزارش خبرنگار ایرنا، انوشیروان محسنی بندپی شامگاه شنبه در آیین اختتامیه نخستین «گردهمایی بینالمللی یکصد تور اپراتور جهان در اصفهان» در اتاق بازرگانی این شهر افزود: توراپراتورها موجب اقناع سازی و افزایش آگاهی گردشگران خارجی می شوند و امیدواریم که از این پس نه تنها در اصفهان که در سراسر ایران شاهد گردشگران زیادی باشیم که با توصیه این سفیران فرهنگی به ایران سفر میکنند.
وی ادامه داد: سفیران فرهنگی جهان میتوانند پیام ارزشمند «توصیه سفر» را بهعنوان پادزهر ایرانهراسی به دنیا مخابره کنند.
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی تصریح کرد: لغو روادید یک طرفه با ۲۸ کشور در راستای همین نگرش صورت گرفته است.
محسنی بندپی اظهار داشت: قرار گرفتن ایران در بین ۱۰ کشور دنیا با بیشترین جاذبه های تاریخی و فرهنگی و همچنین در بین پنج کشور جهان با غنای جاذبه های طبیعی و جغرافیایی نشان میدهد که سرزمین ما جذابیتهای فراوانی برای گردشگران سراسر دنیا دارد.
وی افزود: جغرافیای هر استان ایران دارای ویژگیهای منحصر بفردی است و بههمین دلیل این سرزمین برای بازدیدکنندگان خارجی و داخلی، جذاب، دلپذیر و بسیار ارزشمند محسوب میشود.
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی گفت: عظمت، تمدن و آثار تاریخی ایران و اصفهان میراث ماندگاری است که میتوان از تکتک آنها بهعنوان ظرفیتهای پذیرش گردشگر داخلی و خارجی استفاده بکنیم.
محسنی بندپی با بیان اینکه اصفهان با قدمتی فراگیر و بیشترین آثار میراث فرهنگی، هنری، تاریخی، معماری و صنایع دستی شرایط منحصر بفردی در ایران دارد، افزود: فناوران، هنرمندان و صنعتگران این خطه شرایطی را فراهم کردهاند که برای هر سلیقهای از کشورها و شهرهای مختلف جذاب و دیدنی است.
وی با اشاره به آثار ارزشمندی چون میدان امام (نقش جهان) بهعنوان دومین میدان بزرگ دنیا، عمارتهای زیبا، پلهای تاریخی و مساجد با شکوه اصفهان که نماینده و معرف معماری ایران هستند، خاطرنشان کرد: همه این جاذبهها باعث شده است که نخستین گردهمایی بینالمللی یکصد توراپراتور که در پیش و پس از انقلاب منحصر بفرد است، در اصفهان شکل بگیرد.
به گزارش ایرنا، نخستین گردهمایی بینالمللی یکصد توراُپراتور از سراسر جهان در اصفهان با عنوان «صدجهان در اصفهان، اصفهان نصف جهان» از یکم اسفند کار خود را آغاز کرد.
در این برنامه یکصد توراپراتور از ۲۲ کشور از ظرفیت های گردشگری، میراث فرهنگی و تاریخی اصفهان بازدید کردند.
استان اصفهان با بیش از ۲۲ هزار اثر تاریخی (یکهزار و ۹۴۰ اثر ملی و ۱۵ اثر ثبت جهانی) و افزون بر ۶۰۰ خانه تاریخی و جاذبههای مختلف طبیعی، فرهنگی، مذهبی و تفریحی یکی از قطبهای گردشگری ایران محسوب می شود.
منبع