به گزارش خبرنگار ایرنا، در ابتدای این مراسم رییس مرکز همکاری های تحول و پیشرفت نهاد ریاست جمهوری ضمن خوشامد گویی به حاضران اظهار داشت: گروه بریکس بزرگترین ذخایر معدنی و نفت و گاز را در جهان دارد و بزرگترین تولید کنندگان و صادر کنندگان غذا و محصولات کشاورزی را در خود جای داده است.
سجاد احدزاده خاطرنشان کرد: تاثیر بریکس در توسعه جهانی نشان دهنده تاثیر و چشم انداز سیاسی و رهبری جهان است و سالهای اخیر همکاری های پر بار و پر رونق کشورهای عضو در حوزه های مختلف علم، نو آوری و فناوری چشم اندازی از جایگاه قوی کشورها در این حوزه دارد.
در ادامه مراسم دکتر ایریناکوکلینا مدیر اجرایی مرکز بین المللی نو آوری در علم فناوری و آموزش و کارشناس ارشد شورای تخصصی بریکس روسیه در خصوص ساختار علم ،فناوری و نو آوری بریکس در این مراسم سخنرانی کرد.
گزارش خبرنگار ایرنا حاکی است، این کارگاه آشنایی با ساختار و بسترهای همکاری با بریکس تا عصر امروز ادامه دارد.
این کارگاه آموزشی در طی روزهای هفتم اسفند در صندوق نو آوری و شکوفه نهاد ریاست جمهوری و هشتم اسفند در دانشگاه شهید بهشتی برگزار خواهد شد.
شبکه بریکس (TV BRICS ) یک کانال تلویزیونی ۲۴ ساعته برای مخاطبان کشورهای عضو گروه بریکس و شرکای این گروه است. این شبکه به زبان روسی از طریق اپراتورهای تلویزیون دیجیتال، زیرساختهای پخش آنلاین، سایتهای میزبان محتوای ویدیویی و شبکههای اجتماعی در سراسر فدراسیون روسیه پخش می شود. برنامهها به سایر زبانها در پایگاه اینترنتی این شبکه در دسترس است.
برزیل، روسیه، چین، هند، آفریقای جنوبی، جمهوری اسلامی ایران، اندونزی، مصر، امارات متحده عربی و اتیوپی اعضای کنونی بریکس هستند.
پارک فناوری پردیس با داشتن دو شعبه پس از گذشت بیش از ۲ دهه فعالیت، به مساحت ۴۷۰ هکتار توسعه یافته است، ۴۸۴ عضو اصلی پارک با بیش از ۹ هزار نفر نیروی انسانی در کنار استارتاپهای مستقر در کارخانههای نوآوری، مجموعه خانواده پارک فناوری پردیس را تشکیل میدهند.
شهرستان پردیس با جمعیتی بیش از ۴۵۰ هزار نفر در شرق پایتخت قرار دارد.
منبع