به گزارش خبرنگار ایرنا، دبیر مجمع منتخبین مردم اصفهان در مجلس و شورای اسلامی شهر، روز دوشنبه در نشستی خبری افزود: این نهاد با دعوت از مقامهای مسوول کشوری، استانی و شهری بدنبال تسریع در اجرای پروژههاست تا در نهایت با همگرایی و هم افزایی مشکلات موجود کاهش یابد.
ابوالفضل قربانی اضافه کرد: در سه سال اخیر با برگزاری جلسهها و طرح مباحث به دور از هرگونه مسائل سیاسی درصدد مطالبه گری برآمدیم زیرا وحدت بین مسوولان، لازمه پیشرفت و توسعه است.
دبیر مجمع منتخبین مردم اصفهان در مجلس و شورای اسلامی شهر ادامه داد: آب، خشکسالی و احیای زاینده رود از مهمترین مسائل استان است که در سالهای اخیر در این باره جلسات متعددی برگزار کرده ایم.
قربانی خاطرنشان کرد: مشکلات توسعه گردشگری اصفهان با عنایت به تهیه اطلس گردشگری، ترویج هتل سازی و مشکلات هتلهای موجود و در حال احداث و توسعه و بهبود وضعیت حمل و نقل هوایی نیز جزو موضوعهای بررسی شده توسط این مجمع بوده است.
قربانی اظهار داشت: بررسی اقدامات مورد نیاز برای نوسازی بافت فرسوده، تبادل نظر و اتخاذ راهبرد عملیاتی در باره پدافند غیرعامل و نقاط پرخطر، بررسی آخرین وضعیت مناطق کم برخوردار، نقش شهرداری در بهبود فضاهای فرهنگی و اجتماعی و تأثیر تصمیمات اقتصادی اخیر دولت در روند فعالیتهای مدیریت شهری از دیگر موارد بررسی شده در این نهاد بوده است.
دبیر مجمع منتخبین مردم اصفهان در مجلس و شورای اسلامی شهر افزود: حمل و نقل ریلی شهر، قطار سریع السیر، قطار بین شهری، توسعه ناوگان تاکسیرانی و موتورسیکلت برقی را نیز با هدف کاهش آلودگی هوا و ترافیک جزو سرفصلهای مجمع قرار گرفت و حتی برگزاری یک اجلاس بین المللی در باره گرد و غبار در سالن سران اصفهان را پیشنهاد دادیم.
قربانی افزود: در باره اصلاح قانون بیمه های کارگران ساختمانی و میزان سهم شهرداری از مالیات بر ارزش افزوده و عوارض سوخت نیز رییس مجلس شورای اسلامی مکاتبه کردهایم و پیگیر این موارد هستیم.
وی تصریح کرد: برای احداث یک ایستگاه ویژه و مجهز به تجهیزات خاص سایت هسته ای اصفهان و تجهیز ایستگاه آتش نشانی این سایت به ماشین آلات خاص نیز با معاون رییس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی مکاتبه داشتیم.
به گفته قربانی، مدیریت شهری اصفهان با چشم پوشی از درآمد حاصل از تفکیک و صدور پروانه در قطعه زمینی در خیابان «هزار جریب» که در قالب طرح مولدسازی دارایی دولت، برای تامین مالی پروژه های تامین آب آشامیدنی و احیای زاینده رود به اداره آب منطقه ای واگذار شده، حدود هشت هزار میلیارد تومان برای اجرای پروژههای آبی استان کمک مالی کرده است.
به گزارش ایرنا، طبق مصوبه ستاد مولدسازی دولت، قطعه زمینی در خیابان «هزار جریب» اصفهان برای تامین مالی پروژه های تامین آب اشامیدنی و احیای زاینده رود به اداره آب منطقه ای واگذار شده است تا با فروش آنها، مشکلات مالی پروژه های در حال اجرا مرتفع شود.
زایندهرود به طول بیش از ۴۰۰ کیلومتر در دهههای اخیر بدلیل برداشتهای بیرویه در بالادست، انتقال آب به حوضه دیگر، تراکم جمعیت و تا حدودی کاهش نسبی بارندگیها، به یک رودخانه با جریان دورهای، تبدیل و در پایین دست با خشکی مواجه شده است.
اصفهان وضعیت آبی نابسامان و کمسابقهای را در نیم قرن اخیر سپری میکند.
افزایش جمعیت و تغییر الگوی مصرف، پروژههای انتقال آب، افزایش صنایع و برداشتهای بالادست، شرایطی را ایجاد کرده است که آب رودخانه زایندهرود در ۲ دهه اخیر از سد «چم آسمان» در شهرستان لنجان واقع در غرب استان تا تالاب بینالمللی گاوخونی به دفعات خشک شده و همین امر توقف متناوب کشت و کار در مناطق مختلف استان را در پی داشته است.
استان اصفهان با بیش از ۲۲ هزار اثر تاریخی(یکهزار و ۹۴۰ اثر ملی و ۱۵ اثر ثبت جهانی) و افزون بر ۶۰۰ خانه تاریخی و جاذبههای مختلف طبیعی، فرهنگی، مذهبی و تفریحی یکی از قطبهای گردشگری ایران بویژه در ایام عید نوروز محسوب می شود.
منبع