به گزارش ایرنا، مرضیه عالیپور روز سهشنبه در نشست خبری جشنواره رسانهای ابوذر با اشاره به افزایش استقبال خبرنگاران افزود: بیشترین آثار ارسال شده به دبیرخانه این جشنواره در بخش مصاحبه و گزارش خبری بوده است.
به گفته وی، ارسال آثار برای این جشنواره از ۱۷ آبانماه آغاز شد و تا ۲۰ آذرماه ادامه داشت.
عالیپور افزود: آثار ارسال شده به دبیرخانه در قالبهای گزارش خبری، مصاحبه، یادداشت، سرمقاله، تیتر، اینفوگرافی، موشن گرافی، عکس، کلیپ، گزارش ویدیویی، مستند، پادکست و در بخش ویژه و روایت پیشرفت بود.
وی جهاد تبیین، پیوند رسانه و صنعت، مقابله با آسیبهای اجتماعی، دستاوردهای انقلاب اسلامی، بسیج و حوزههای اقدام، امید و نشاطآفرینی، خانواده، جامعه و فرزندآوری و سبک زندگی ایرانی اسلامی را از محورهای این جشنواره دانست و خاطرنشان کرد: هدف اصلی این جشنواره کیفیسازی محتوای تولیدی رسانهها است.
استعدادیابی و تقدیر از خبرنگاران از مهمترین اهداف برگزاری جشنواره ابوذر است
رییس سازمان بسیج رسانه چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه استعدادیابی و شناسایی استعداد و ظرفیتها و تقدیر از آثار برتر از اهداف این جشنواره است گفت: آثار ارسال شده با استفاده از ظرفیت ۶ داور بررسی شده است.
محسن کریمی افزود: باید با وفاق و همدلی بین رسانههای چهارمحال و بختیاری به شناسایی و حل مسائل استان به دور از گرایش و سلیقهها پرداخته شود.
به گفته وی، آیین اختتامیه و تجلیل از خبرنگاران همزمان با میلاد امام حسن مجتبی(ع) برگزار خواهد شد.
۴۵ اثر به دبیرخانه نخستین جشنواره هوش مصنوعی رسید
رییس کانون بسیج رسانه شهرستان شهرکرد نیز با اشاره به برگزاری نخستین جشنواره هوش مصنوعی استان همزمان با هشتمین رسانهای ابوذر گفت: ۴۵ اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد.
حسین رفیعی افزود: این جشنواره با هدف شناسایی استعدادها و نمایش توانمندیهای خلاقانه در سه قالب و ۶ محور برگزار شود.
به گفته وی، این رویداد فرصتی برای بهرهگیری از فناوری هوش مصنوعی در تولید محتوای باکیفیت و نوآورانه فراهم کرده است.
به گزارش ایرنا، در استان چهارمحال و بختیاری ۲۰۰ خبرنگار فعالیت دارند.
منبع