قیمت بالای خمیرمایه و کارگر، دلیل افت کیفیت نان در روستاهای گلستان است



گنبدکاووس – ایرنا – رییس هیات مدیره اتحادیه خبازان گلستان گفت: افزایش قیمت خمیرمایه به عنوان ماده اولیه تهیه نان در کنار استفاده از کارگر معمولی، به دلیل ناتوانی در پرداخت حقوق کارگر حرفه‌ای از جمله عوامل کاهش کیفیت نان در برخی خبازی‌های فعال روستایی استان است.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

ورود خودرو به «بازمانده عصر یخبندان» آری یا نه؟

گرگان- ایرنا- پس از طرح مباحث فراوان برای تردد یا منع ورود خودرو به پارک …