مخالفت با ساخت مسجد؛ نماد اسلام‎هراسی در کره جنوبی

به گزارش ایکنا به نقل از Asia News، این وب سایت در گزارشی به موضوع اسلام‌هراسی در کره جنوبی پرداخت و نوشت: با وجود تصمیم دادگاه، برخی از ساکنان این شهر محافظه کار (دئگو) با ساخت مسجد مخالفند. این افراد برای اثبات نظر خود، یک مهمانی خوک برگزار و شخصی سر خوک را در مقابل محل ساختمان مسجد در حال ساخت گذاشت. پیش از این، ورود پناهجویان افغان و یمنی نیز بحث برانگیز بود. این سمت از کشور تصویری بسیار متفاوت از تصویری که کی‌پاپ (موسیقی پاپ کره‌جنوبی) از جامعه باز کره جنوبی منتشر می‌کند، منتقل می‌کند.

پشت تصویر کره جنوبی به عنوان یک جامعه مترقی و باز، که توسط سریال‌های تلویزیونی کره‌ای و موسیقی کی پاپ رایج شده، گاهی اوقات واقعیت بسیار تاریک‌تری، حداقل برای مهاجران مسلمان، نهفته است.

اخیراً، ساخت یک مسجد در شهر دئگو(دائجو) در مرکز جنجال‌هایی قرار گرفته است که جامعه مسلمانان محلی و ساکنان منطقه محله داهیونگ -دونگ این شهر را درگیر کرده است.

چند سال پیش، گروهی از دانشجویان مسلمان دانشگاه شروع به استفاده از یک خانه خالی در محله به عنوان نمازخانه کردند، اما در سپتامبر 2020، به دلیل کمبود جا، درخواست مجوز بازسازی و نوسازی را از مدیریت محلی گرفتند که ساختمان مورد استفاده خود را بزرگتر کنند.

با این حال، چند ماه بعد، مقامات شهری تحت فشار برخی از ساکنان که از محل ساخت و ساز شکایت داشتند، نظر خود را تغییر دادند.

موضوع به دادگاه ختم شد و یک قاضی منطقه با صدور حکمی به نفع دانشجویان مسلمان از دولت خواست که دستور توقف کار را پس بگیرد.

در آن زمان، برخی از ساکنان امور را به دست گرفته و پس از شکست درخواست تجدیدنظر در رأی دادگاه در سال گذشته، دسترسی به محل ساخت و ساز را با خودروهای خود و بنرهای ضد اسلامی مسدود کردند.

در طول سال گذشته، تنش‌ها در داهیونگ دونگ بالا بوده است. اگرچه اکثر ساکنان فعالانه از آزادی مذهبی دانشجویان حمایت کرده‌ا‌ند، اما اقلیت فعال همچنان به ارعاب مسلمانان ادامه داده است.

ماه گذشته، مخالفان احداث مسجد دومین مهمانی گوشت خوک را در دو ماه گذشته برگزار کردند و ادعا کردند که از یک عنصر اساسی (گوشت خوک در آشپزی) در فرهنگ کره دفاع می‌کنند.

چند ماه قبل از آن، سر خوک در مقابل ساختمان در حال بازسازی رها شد.

به نظر می‌رسد اسلام‌هراسی و بیگانه‌هراسی نه تنها در دئگو به عنوان شهری بسیار محافظه‌کار، بلکه در سراسر کره جنوبی ریشه عمیقی دارد.

در اولسان، شهری در جنوب شرقی کشور، گروهی از والدین سال گذشته به مدت طولانی به حضور کودکان افغان در مدرسه محلی خود اعتراض کردند. این کودکان و والدینشان پس از به قدرت رسیدن طالبان در کابل به کره جنوبی گریختند.

در سال 2018، ورود 500 پناهجوی یمنی به جزیره ججو که از جنگ داخلی کشورشان فرار کرده بودند، پس از اینکه پناهجویان به عنوان تهدیدی برای جامعه کره جنوبی معرفی شدند، سیاست پناهندگی کره جنوبی را تغییر داد.

اگرچه جمعیت کره جنوبی که به سرعت در حال پیر شدن است، لزوم قبول مهاجرت را برای جلوگیری از به اصطلاح بمب جمعیتی ضروری‌تر می‌کند، اما همزیستی فرهنگ‌های مختلف در این کشور هنوز بسیار پیچیده است.

انتهای پیام


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

تهران واجد بزرگترین ظرفیت‎‌‌های انسانی برای حل مشکلات است

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل امور زنان وخانواده شهرداری تهران، مریم …