به گزارش ایکنا، گروه اجتماعی خبرگزاری ایکنا طی هفتهای که گذشت، اخبار مهمی با تیترهای؛ نگاه تحولی به کانونهای مساجد با تأسیس کانونهای ویژه بانوان، «قهر» با فضای مجازی پاسخ مناسبی به تبلیغات ضددینی نیست، لزوم بهرهمندی از ظرفیتهای مردمی برای تحقق محله اسلامی، مسجد کانون اتحاد و همدلی میشود، حفظ شأن مدارس شاهد با اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، دستیاران مردمی سازی دولت وارد مبارزهای جدی شدهاند، تقویت گردشگری نیازمند برپایی نمایشگاههای زیارت و سلامت، جامعه بینظم، انسان پرهیزگار را هم مجبور به بیقانونی میکند، طرح ملی «سلامت بخش» رونمایی شد، طرح اصلاح قانون بسیج سازندگی؛ معایب و مزایا، مددجوی بدون مسکن تا پایان سال ۱۴۰۲ در روستاها نخواهیم داشت، شعار حج ۱۴۰۲ اعلام شد، شورای راهبردی مواکب اربعین حسینی تشکیل شد، ثبت ۱۲۰۰ وقف جدید، دیه سال ۱۴۰۲ اعلام شد و افتتاح مرکز جامع پیشگیری و درمان سرطان برکت را منتشر کرد که در ادامه به برخی از مهمترین آنها اشاره میکنیم.
نگاه تحولی به کانونهای مساجد
حجتالاسلام کمالالدین خداداده، رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور، به مناسبت سیامین سالروز تأسیس ستاد عالی کانونهای مساجد طی نشستی خبری به تشریح اقدامات انجام شده از سوی این ستاد و برنامههای پیشروی آن پرداخت و گفت: در حال حاضر ۲۶ هزار کانون فرهنگی هنری مساجد در کشور مجوز فعالیت دارند.
وی با تأکید بر اینکه سیامین سال تأسیس کانونهای مساجد نقطه عطف فعالیت کانونهای مساجد است و ما طی این ۳۰ سال فراز و فرودهای زیادی را تجربه کردهایم، از مطرح شدن این تفکر از سوی مسئولان کشور که باید جایگاه مسجد را در عرصه حکمرانی مدنظر قرار دهیم، استقبال کرد.
رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور، از نگاه تحولی به اقدامات کانونهای مساجد در سال آینده خبر داد و گفت: برنامه تحویل سال در مساجد، تربیت مربی ویژه ارتباط با نوجوانان و تأسیس کانونهای بانوان از جمله موارد این نگاه تحولی است.
پاسخهای نامناسب به تبلیغات ضددینی
آشنایی مبلغان مذهبی با حقایق دینی و راههای تبلیغ آن، از مسائل اساسی دنیای امروز است. گروه اجتماعی ایکنا در هفتهای که گذشت نسبت به انتشار گفتوگویی با حسن بشیر، عضو هیئت علمی دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه امام صادق(ع) در رابطه با روشهای نوین تبلیغ اقدام کرد که در بخشهایی از این گفتوگو آمده است: «شیوههای تبلیغ دین در هر عصر و دورهای تابع شرایط آن عصر است. در عصر شفاهی، تبلیغ چهره به چهره و استفاده از ارتباطات مستقیم اهمیت بسزایی داشت. در حقیقت در آن دوران شرایط ارتباطات مستقیم برای تبلیغ دین مهیا بود. در عصر کتابت، نوشتن و کاغذ، شیوه جدیدی برای تبلیغ ایجاد شد. کتاب و انواع کتابت به عنوان شیوه دیگر، روش مناسبی برای تبلیغ مطرح شد. در آن دوره نیز علاوه بر تبلیغ چهره به چهره، نوشتار نیز به عنوان یک راه ارتباطی بود که تأثیرات زیادی در فهم مردم نسبت به دین داشت. در عصر ارتباطات رسانهها، رادیو، تلویزیون و ماهوارهها، تحول اساسی در شیوه تبلیغ ایجاد شد؛ بنابراین علاوه بر دو شیوه قبل، در این عصر، صدا، تصویر، سرعت ارتباطی، تنوع برنامههای تبلیغاتی و … تأثیر زیادی در این زمینه داشتند. در عصر دیجیتال و فضای مجازی، عرصه بسیار وسیع و گستردهای برای تبلیغ ایجاد شد که از هر جهت، با فضاهای قبلی کاملاً متفاوت بود.
بنابراین، برای هر عصر، ویژگیهای خاصی برای تبلیغ دین وجود دارد. اگر در عصر شفاهی بلاغت و شیوه بیان اهمیت بسزایی داشت، در عصر دیجیتال هنرهای گوناگون باید به کار گرفته شوند تا جذابیت کامل برای جذب مخاطبان و کاربران وجود داشته باشد. بنابراین، تنوع شیوههای ارتباطات، روشهای تبلیغ را نیز متغیر کرده است که باید به این موارد به خوبی توجه کرد».
برای مطالعه کامل این گفتوگو اینجا کلیک کنید!ً
ظرفیتهای مردمی برای تحقق محله اسلامی
آئین اختتامیه مهرواره بانور، رزمایش همدلی برای تحقق محله اسلامی و نیز افتتاحیه مهرواره محله همدل روز ۲۱ اسفندماه با حضور سردار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین، حجتالاسلام قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در محل سازمان بسیج مستضعفین برگزار شد.
در ابتدای این مراسم، سردار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین طی سخنانی اظهار کرد: برای فراهم کردن بستر حضور مردم در مسائل مختلف و نقش آفرینی در جنبههای مختلف مردم سالاری دینی، امت اصل و در کانون توجه همیشگی قرار دارد؛ حضور مردم در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ویژگیهایی دارد که باید همواره مدنظر ما قرار گیرد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه سازماندهی موجب ایجاد محدودیتها برای نقشآفرینی مردم میشود، ادامه داد: ظرفیتهای مردمی برای تحقق محله اسلامی وجود دارد و از این لحاظ خلأ احساس نمیشود.
مسجد کانون اتحاد و همدلی میشود
نشست خبری «دهه تکریم و تعظیم مساجد» روز یکشنبه، ۲۱ اسفندماه با حضور حجتالاسلام حجتالله ذاکر، معاون فرهنگی ـ اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد برگزار شد.
در این نشست خبری حجتالاسلام ذاکر با اشاره به برگزاری دهه تکریم و تعظیم مساجد از روز سهشنبه ۲۳ اسفندماه تا روز پنجشنبه سوم فروردینماه سال آینده، گفت: شعار محوری این دهه «مسجد، کانون اتحاد و همدلی» انتخاب شده است.
وی با تأکید بر لزوم اتحاد و همدلی در شرایط کنونی تصریح کرد: یکی از مراکزی که میتواند اتحاد و همدلی را به منصه ظهور برساند محل مقدس مسجد است.
مدارس شاهد
مراسم روز بزرگداشت شهدای آموزش و پرورش روز یکشنبه ۲۱ اسفند در ساختمان مرکزی وزارت آموزش و پرورش برگزار شد. یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش ضمن گرامیداشت روز شهید بیان کرد: باید برای شهدا کار کرد و اگر بر جامعه تعلیم و تربیت نور شهدا ساطع باشد، شاهد موفقیتهای بیشتری خواهیم بود. ما هرچه داریم از شهداست.
وی ادامه داد: امیدوارم ارتباط آموزش و پرورش با بنیاد شهید و امور ایثارگران مستحکمتر شود. جامعه ایثارگری و مدارس شاهد ما نیاز به توجه جدی دارد.
زهرا پناهیروا، مدیرکل امور شاهد و ایثارگران آموزش و پرورش در این مراسم بیان کرد: شهیدان برای پرچم پرافتخار ایران خون خود را فدا کردند. نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران امانت گرانبهایی است که شهیدان به ما سپاردند. ما باید در حوزه تعلیم و تربیت مراقب این امانت بوده و در ترویج مکتب شهادت و ایثار پیشقدم باشیم.
وی ادامه داد: خانوادههای شهدا و ایثارگران پرچمداران جهاد تبیین هستند و باید در این راه پیش قدم باشند. فرهنگ ایثار و شهادت را برای نسل جدید تبیین کرد. باید برای مدارس شاهد و بحث تحولی در مدارس شاهد برنامه داشت. وزیر آموزش و پرورش تأکید کردند که اگر قرار است تحولی در آموزش و پرورش شکل گیرد، ابتدا باید در مدارس شاهد این تحول رخ دهد. اگر بخواهیم شأن مدارس شاهد حفظ شود باید سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در مدارس شاهد اجرا شود.
دستیاران مردمی سازی دولت وارد مبارزهای جدی شدهاند
رویداد توانمندسازی دستیار استانداران در امر مردمی سازی دولت، روز یکشنبه ۲۱ اسفند کار خود را آغاز کرد.
در این رویداد دستیاران استانداران در امر مردمیسازی دولت از استانهای مختلف کشور حضور دارند. نخستین نشست این رویداد با حضور سیداحمد عبودتیان، دستیار رئیس جمهور در امر مردمی سازی دولت برگزار شد.
عبودتیان در این نشست به تشریح موضوع «مردمی سازی دولت» پرداخت. وی در آغاز صحبتهایش گفت: مأموریت دستیاران استانداران در امر مردمیسازی دولت، بسیار بزرگ و مهم و البته کمنظیر است. شما دوستان عزیز مأموریت سختی را پذیرفتهاید. این مأموریت هیچ تشابهی با دیگر سمتهایی که در وزارتخانهها و استانداریها هست، ندارد.
دستیار رئیس جمهور در امر مردمیسازی دولت معتقد است که شبکه دستیاران مردمیسازی وارد مبارزهای جدی شده است.
راهکارهای تقویت گردشگری
بررسی ظرفیتهای گردشگری از موضوعات مهمی است که باید به آن پرداخت و مشکلات و چالشهای این عرصه را احصا و معرفی کرد تا مسئولان امر به موضوع توسعه گردشگری و رفع موانع آن رسیدگی کنند. به همین منظور گروه اجتماعی ایکنا طی هفته گذشته به گفتوگو با محمد ثابت اقلیدی، معاون توسعه و سرمایهگذاری شرکت مادر تخصصی ایرانگردی و جهانگردی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی پرداخت که در بخشهایی از این گفتوگو آمده است: « در خصوص گردشگری ابتدا باید ببینیم که داشتههای این صنعت در کشور ما چیست؟ در علم اقتصاد مؤلفهای کلیدی با عنوان مزیت مطلق یا مزیت رقابتی داریم که میزان مانوری که میتواند در رقابت با رقبای خود داشته باشد بسته به داراییهای آن صنعت در آن کشور و جامعه، مورد بررسی و واکاوی قرار میگیرد.
در بحث برخورداری از آثار و ابنیه تاریخی و به لحاظ جغرافیای متنوع، ما کشور چهار فصل هستیم و تنوع اقلیمی و آب و هوایی داریم و از هر دو جهت جزو ۱۰ کشور برتر دنیا هستیم. این موضوع یکی از مؤلفههای مزیت رقابتی است که عملاً ما را به این موضوع سوق میدهد که باید به صنعت گردشگری بپردازیم.
باید به سبب این مزیتی که نسبت به رقبای خودمان داریم بتوانیم از مزایای متعدد این صنعت که یک صنعت پیشران اقتصادی است استفاده و بهمثابه یک لوکوموتیوی که بسیاری از واگنها را با خود حمل میکند نگاه کنیم. صنعت گردشگری این توانایی را دارد که بسیاری از مشاغل مختلف و متنوع را رونق ببخشد و به حرکت دربیاورد».
برای مطالعه کامل این گفتوگو اینجا کلیک کنید!
جامعه بینظم، انسان پرهیزگار را هم مجبور به بیقانونی میکند
نشست «ارزشها و حکمرانی شهری» روز دوشنبه ۲۲ اسفندماه از سوی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد.
احسان امین، رئیس سابق بیت الحکمه عراق، در این نشست سخنرانی کرد و گفت: تحقیقات برای اینکه شکل بهتری به خود بگیرند باید به جزئیات بپردازند یعنی به جامعه و مردم هم پرداخته شود. اساسا هر چیزی که بخواهد رنگ واقعیت بگیرد باید به عرصه اجتماعی آن نیز توجه شود. وقتی با یک شهر در جهان اسلام مواجه میشویم همیشه این سوال را داریم که آیا این خیابان یا شهر، مطابق با آموزههای اسلامی و اهل بیت(ع) هست یا خیر؟ چه در زمینه رعایت نظافت یا قوانین و اخلاقیات خرید و فروش و چه تعاملات مردم با همدیگر، این سؤالات برای ما وجود دارد. از این جهت معتقدم موضوع این همایش، موضوعی حیاتی و مهم است و هرچه این قوانین و اخلاقیات که به آن اشاره کردم در جامعه پیاده شود به میزان بیشتری میتواند به ما کمک کند.
امین با اشاره به اهمیت نظرم در زندگی شهروندی گفت: حتی آدمی که پرهیزگار باشد وقتی در جامعهای بینظم زندگی کند ممکن است مجبور به بیقانونی شود.
طرح ملی «سلامت بخش» رونمایی شد
طرح ملی سلامت بخش از سوی بهرام عیناللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در ستاد وزارت بهداشت رونمایی شد.
طرح ملی «سلامت بخش» در راستای اجرای سیاستهای کلی سلامت، فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی و تأکید رئیسجمهور مبنی بر کاهش سهم مردم از هزینههای درمانی تا آنجا که بیمار جز رنج بیماری، دغدغه و رنج دیگری نداشته باشد؛ توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دولت سیزدهم در قالب «پزشکی خانواده و نظام ارجاع» از تاریخ ۲۲ اسفند در مرحله نخست در سه استان بوشهر، کردستان و خراسان جنوبی اجرا خواهد شد.
مطابق این طرح هزینه درمان و بستری تمام بیمارانی که از برنامه پزشکی خانواده استفاده کرده و از کانال نظام ارجاع به مراکز درمانی مراجعه کنند، رایگان خواهد بود.
طرح اصلاح قانون بسیج سازندگی
گروه اجتماعی ایکنا طی هفته گذشته نسبت به انتشار گزارش نشست بررسی فعالیت گروههای جهادی، مشکلات و بایستههای آنان اقدام کرد که این نشست با حضور غلامرضا شریعتی آندراتی، عضو فراکسیون جهادی مجلس شورای اسلامی؛ علیاصغر کرامتیمنش، فعال جهادی و سیدوحید سعادت، معاون امور سرمایهگذاری، فرهنگی و اجتماعی معاونت توسعه روستایی ریاستجمهوری برگزار شد.
در بخشهایی از این گزارش آمده است: «بسیج سازندگی زمانی که آغاز به کار کرد، بسیاری از گروههای مردمی به صورت خودجوش در مناطق محروم حضور یافتند و بنابر تشخیص خود در طرحهای مختلف عمرانی و خدماتی وارد شدند و احساس میکردند که میتوانند گره از زندگی محرومان باز کنند. لذا نوعی کار مردمی خودجوش بدون اینکه از سوی فرد یا نهادی توصیه شده باشد انجام میشد و عمدتاً عناصر بسیجی و یا افرادی که با بسیج ارتباط نزدیکتری داشتند، در این برنامهها حضور پیدا کردند. تعمیر و بهسازی منزل نیازمندان، خانههای بهداشت، آبرسانی و… از جمله فعالیتهایی بود که از سوی این گروهها انجام میشد. البته بارانداز و محل اصلی آغاز به کار این گروهها نیز بسیج و سپاه بود.
با اوج گرفتن این برنامهها، مقام معظم رهبری فرمان تشکیل بسیج سازندگی را صادر کردند که امر لازمی بود، چراکه زمانی که گروههای جهادی در محیطهای روستایی و مناطق محروم حاضر میشدند، با مشکلاتی نیز مواجه بودند. یکی از این مشکلات هماهنگی امور با نهادهای اجرایی بود. البته مشکلات مربوط به ایمنی افراد و جهادگران و جلوگیری از آسیبها و خطراتی که پیش روی آنها بود از دیگر معضلاتی بود که باید برای رفع آنها فکری میشد. به همین دلیل لازمه ایجاد سازماندهی برای جهادگران این بود که مقام معظم رهبری فرمان تشکیل بسیج سازندگی را صادر کردند».
برای مطالعه کامل گزارش این نشست اینجا کلیک کنید!
مسکن برای مددجویان روستایی
نشست خبری سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد امام خمينی(ره) روز ۲۲ اسفندماه در محل این سازمان برگزار شد.
در ابتدای این نشست، بختیاری طی سخنانی اظهار کرد: نهادینه کردن فرهنگ خیر و احسان و همراهی خیران با کمیته امداد رسانه حرف اول را زده و خروجی کار رسانه هم برای ولینعمتان کمیته امداد بسیار تعیین کننده است.
وی افزود: خوشبختانه در بودجه ۱۴۰۲ اشکالاتی که در اجرای طرح معافیت مددجویان از هزینه مصرف آب و برق و گاز وجود داشت، برطرف شده است. توانمندسازی و ایجاد درآمد باثبات برای تهیدستان در صدر برنامههای کمیته امداد قرار دارد که خواسته مقام معظم رهبری از امداد است. موضوع توانمندسازی با رویکردهای اشتغال، مسکن و ترویج فرهنگ خودباوری اجرایی میشود که تجربههای خوبی در این زمینه داشتهایم.
وی افزود: در حوزه مسکن نیز توفیقاتی داشتیم و برنامه داریم که تا پایان ۱۴۰۲ در روستاهای کل کشور مددجوی بدون مسکن نخواهیم داشت. در حوزه شهری نیز در تلاش هستیم که مشکلات را برطرف کنیم. صندوق قرض الحسنه امداد ولایت نیز کار خود را به خوبی پیش میبرد و توفیقات خوبی در این حوزه داشته است.
شعار حج ۱۴۰۲ اعلام شد
آخرین نشست شورای برنامهریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت در سال ۱۴۰۱ روز 23 اسفندماه به ریاست حجتالاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی تشکیل شد.
در این جلسه آخرین اقدامات صورت گرفته در حوزههای اجرایی و فرهنگی درخصوص حج پیش رو و برنامهریزیهای صورت گرفته برای اعزامهای عتبات نوروزی و ماه رمضان بررسی شد.
در این نشست، سیدعباس حسینی، رئیس سازمان حج و زیارت از انجام اقدامات بایسته برای سفرهای زیارتی به اعتاب مقدسه خبر داد و حمیدرضا محمدی، سرپرست معاونت امور عتبات سازمان حج نیز اعلام کرد: برای سفرهای نوروزی عتبات که از امروز آغاز شده، نزدیک به ۱۴ هزار و ۷۰۰ نفر ثبت نام خود را قطعی کردهاند که ۱۱ هزار و ۴۷۰ نفر زمینی و بیش از سه هزار و ۲۰۰ نفرهم هوایی اعزام خواهند شد.
همچنین، شعار حج پیشرو در جلسه شورای برنامهریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت، «حج؛ تحول قرآنی، همگرایی اسلامی و حمایت از قدس شریف» اعلام شد.
تشکیل شورای راهبردی مواکب اربعین
نخستین انتخابات شورای راهبردی مواکب و گردهمایی مدیران موکبهای استانها با حضور سید مجید میراحمدی، معاون وزیر کشور و رئیس ستاد مرکزی اربعین، مجید نامجو، رئیس قرارگاه اربعین ستاد توسعه و بازسازی عتبات و نمایندگان ستادهای ۳۱ استان کشور روز ۲۴ اسفندماه در تهران برگزار شد.
در این مراسم سیداحمد علوی، عضو شورای شهر و هیئت امنای ستاد بازسازی عتبات تهران با اشاره به مشکلات زیادی که موکبداران طی سالهای اخیر پشت سر گذاشته و به شرایط کنونی رسیدهاند، گفت: امروز بسیاری از سختیهای موکبداری کمتر شده است. این جلسات فرصتی برای مرور مسائل و مشکلات است و باید مسائل را زودتر برنامهریزی کنیم نه اینکه یک دهه مانده به اربعین به فکر حل مسائل باشیم.
وی با اشاره به اینکه مسئولان گاهی سراغ فضاها و اقداماتی میروند که اولویت موکبداران نیست، از موکبداران خواست اولویتها را مشخص و تجاربشان را بیان کنند و افزود: شرایط عراق نسبت به سالهای قبل متفاوتتر شده و قوانین و مقرراتی وضع کردهاند که باید آنها را دانست و به آنها توجه کرد؛ باید تلاش کنیم خدمت ماندگارتری برای اربعین انجام دهیم.
ثبت ۱۲۰۰ وقف جدید
نشست خبری حجتالاسلام غلامرضا عادل، معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه روز ۲۴ اسفندماه با محور ارائه گزارش عملکرد این سازمان در سال جاری و همچنین تشریح طرح آرامش بهاری و ضیافت الهی برگزار شد.
حجتالاسلام عادل در تشریح برنامههای سال جاری به انعقاد تفاهمنامههای متعدد با سازمانهای همکار اشاره کرد و گفت: در تفاهمی که با وزارت آموزش و پرورش انجام شد، مبلغان دینی در ایام فاطمیه به ۷۰۰ مدرسه اعزام شدند و گفتمانهای علمی، سیاسی و تبیینی برگزار شد.
وی برگزاری جشنهای تکلیف را از دیگر موارد همکاری مشترک با وزارت آموزش و پرورش برشمرد و گفت: مجوز فعالیت مدارس معارف اسلامی نیز صادر شده است و طی سال ۱۴۰۲ در دستور کار قرار خواهد گرفت.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه مجوز فعالیت مدارس معارف اسلامی صادر شده است و طی سال ۱۴۰۲ در دستور کار قرار خواهد گرفت، گفت: در سال جاری هزار و ۲۰۰ وقف جدید ثبت شده است.
دیه سال ۱۴۰۲ اعلام شد
به موجب ابلاغ بخشنامه رئیس قوه قضائیه به تمامی واحدهای قضایی و دادسراهای سراسر کشور با توجه به بررسیهای به عمل آمده و در راستای اجرای ماده ۵۴۹ قانون مجازات اسلامی، مصوب سال ۱۳۹۲، قیمت دیه کامله در ماههای غیر حرام برای سال ۱۴۰۲ مبلغ ۹ میلیارد ریال معادل ۹۰۰ میلیون تومان تعیین شد.
افتتاح مرکز جامع پیشگیری و درمان سرطان برکت
حجتالاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور روز ۲۵ اسفندماه، مرکز جامع سرطان برکت را به عنوان یکی از پیشرفتهترین و مجهزترین مراکز پیشگیری و درمان سرطان در منطقه افتتاح کرد.
این مرکز که به همت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و با سرمایهگذاری ۱۲۰۰ میلیارد تومانی احداث شده و یکی از پیشرفتهترین و مجهزترین مراکز پیشگیری و درمان سرطان تیپ ۳ در سطح منطقه است.
مرکز جامع سرطان برکت تمامی خدمات مربوط به غربالگری، تشخیص و درمان انواع سرطانها را به مراجعه کنندگان ارائه خواهد کرد. تربیت نیروی متخصص و آموزش کار با پیشرفتهترین دستگاههای درمانی موجود در دنیا یکی دیگر از خدمات ستاد در این مرکز است.
همچنین برای نخستین بار در غرب آسیا برخی از دستگاههای فوق مدرن مانند شتاب دهنده خطی، سایبرنایف، توموتراپی و دستگاه سیتی سیموالتور در یک مرکز درمانی سرطان به کار گرفته شده است.
انتهای پیام
منبع