خانواده ها از سنین کودکی مصرف غذاهای کم نمک را ترویج کنند



زنجان – ایرنا – رئیس گروه آموزش و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان گفت: خانواده ها فرزندان خود را از کودکی به مصرف غذاهای کم‌نمک عادت داده و به جای تنقلات شور، استفاده از میوه و آجیل خام را رواج دهند.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

۶۳ پایگاه اورژانس به حادثه دیدگان چهارشنبه آخر سال در زنجان خدمت رسانی می‌کند

زنجان – ایرنا – رییس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: …