خسارت ده‌ها میلیارد تومانی ناشی از سرقت تجهیزات به شبکه‌های برق

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «غلامعلی رخشانی مهر» روز چهارشنبه در مراسم آغاز طرح فراگیر و سراسری ایمن سازی شبکه‌های برق و رفع کانون‌های خطر در جمع خبرنگاران، افزود: شبکه‌های هوایی سیمی برق همواره در معرض سرقت افراد سودجو قرار دارد.

وی ادامه داد: این افراد فکر می‌کنند با سرقت این شبکه‌ها تنها یک خسارت اقتصادی جزیی وارد می‌کنند، درحالی که این عمل آنها سبب وارد شدن خسارت به وسایل برقی مردم و اختلال در امر برق رسانی و نیز خاموشی طولانی مدت برای مردم می‌شود.

معاون هماهنگی توزیع توانیر گفت: اقدامات زیادی از سوی صنعت برق برای مقابله با اینکار انجام شده است، به گونه‌ای که در دو سال گذشته افزون بر ۳۰ هزار کیلومتر کابل خود نگهدار جایگزین شبکه‌های فرسوده و سیم مسی شده است.

رخشانی مهر ادامه داد: البته این میزان با توجه به ظرفیت تولید کابل خود نگهدار در کشور و منابع، محدود بوده است، اما این ۳۰ هزار کیلومتر ۱۰ درصد کل شبکه برق کشور را شامل می‌شود.

وی اضافه کرد: روند جایگزینی کابل خود نگهدار ادامه دارد، اما از هموطنان نیز درخواست داریم، هرجا از تعرض به شبکه‌های برق مطلع شدند، در اسرع وقت آن را به شماره ۱۲۱ اطلاع دهند تا در اسرع وقت ماموران در محل حاضر شده و یا مانع کار شوند یا نسبت به برطرف کردن خسارت وارد در سریع‌ترین زمان ممکن اقدام کنند.

معاون هماهنگی توزیع توانیر گفت: همچنین در برنامه نرم افزاری تلفن همراه «برق من» نیز قسمتی برای اینکار تعیین شده و هموطنان می‌توانند عکس یا آدرس محل وقوع سرقت را بارگذاری کنند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.

رخشانی مهر میزان سرقت شبکه های برق در استان‌های مختلف کشور را متفاوت  دانست و افزود: گرچه امسال نسبت به پارسال افزایش نداشته و روند تاحدودی ثابت بوده، اما خسارتی که اینکار وارد می‌کند، بسیار زیاد است.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

ارزش معاملات برق سبز در بورس انرژی به ۱۹۰۳ میلیارد تومان رسید

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از وزارت نیرو، ۴۹ میلیون کیلووات ساعت انرژی برای تحویل …