حجتالاسلام والمسلمین نورالله قدرتی در آیین اختتامیه دومین جشنواره شهید بهشتی با اشاره به ضرورت تحقق اقتصاد مقاومتی اظهارداشت: پیرو فرمایش و تعیین جهت گیری اقتصادی از سوی مقام معظم رهبری اگر اقتصاد مقاومتی تحقق یابد، عدالت اجتماعی نیز محقق میشود.
وی اضافه کرد: در گام دوم انقلاب اسلامی یکی از محورهای اصلی تحقق عدالت است که نیاز به اصلاح قوانین و ساختارها وجود دارد.
معاون قوه قضاییه گفت: در سالهای اخیر قوه قضاییه گام های بلندی را در راستای تحقق عدالت و مسیری که معمار عدلیه ترسیم کرده بود، برداشته است.
وی خاطرنشان کرد: سخن از عدالت گفتن آسان است اما تحقق و اعمال احساس عدالت در جامعه بسیار مهم است و نیاز به قوانین کارآمد و نظارت بر اجرا دارد.
معاون حقوقی قوه قضاییه تصریح کرد: اگر حکومتی بخواهد عادلانه رفتار کند قطعا نیاز به قوانین کارآمد دارد و دشمن هم از همین نقطه سواستفاده میکند و فتنههای زیادی را رقم زده است.
وی ادامه داد: طبق روایات همه مردم به امنیت، عدالت و رفاه و توسعه نیاز دارند و دستگاه قضایی بی گمان در هر سه زمینه نقش بسزایی دارد.
قدرتی با اشاره به اقدامات دستگاه قضایی برای حمایت از تولید و بازگرداندن کارخانجات ورشکسته به چرخه تولید گفت: از ۴۵ هزار کارخانه فعال و ۹۰ هزار واحد تولیدی در شهرک های صنعتی، بیش از ۱۲ هزار واحد تعطیل شدند و طبق آمارها هفت هزار کارخانه میتواند با تدابیر لازم و اصلاح قوانین ظرف یک تا دو سال مجدد احیا شود.
وی با اشاره به همکاری قوای سه گانه در اصلاح قوانین و ساختارها گفت: اقدام هماهنگ قوا می تواند عدالت را آسان تر کند و قطعا در این مسیر پژوهشگران کمک کنند.
در این مراسم از برگزیدگان دومین جشنواره شهید بهشتی در رشتههای کتاب برتر، مقالات برتر، طرح پژوهشی برتر ، پایاننامه برتر، رأی برتر، ایده برتر، ترویج رسانهای برتر، فناوری برتر و پژوهشگر برتر تقدیر شد.
منبع