به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، نقی شعبانیان در جلسه طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت که به منظور دستیابی به هماهنگی و همافزایی بیشتر بین ستاد سازمان منابع طبیعی با ادارات کل منابع طبیعی استانها به صورت و بیناری برگزار شد، از مدیران منابع طبیعی استانها خواست آمار نهالهای تولید شده را تا پایان اردیبهشت در سامانه مدیریتی بارگذاری کرده و برای محل کاشت درخت و جنگلکاری، طرح تهیه کنند.
وی افزود: تمامی عرصههای مستعد درختکاری اکنون شناسایی و مطالعه شده و برای این مناطق طرح جنگلکاری ۱۰ ساله تهیه میشود.
دبیر ستاد طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط آب و هوایی هر منطقه، گونههای سازگار با آن نواحی کاشته خواهد شد و در این طرح به چگونگی حفظ و نگهداری درختان توجه ویژه شده است.
در این نشست، مدیران کل منابع طبیعی استانهای همدان، کرمانشاه، ایلام، اردبیل و خوزستان در مورد وضعیت نهالستانهای موجود و میزان نهالهای تولیدی و محدودیتها و موانع موجود گزارشی به صورت ویدئوکنفرانس ارائه کردند.
بنابر این گزارش، سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور اکنون به خاطر موقعیت جغرافیایی خشک و نیمهخشک و وجود اکوسیستمهای شکننده و حساس و همچنین قرار داشتن ایران در زمره کشورهای با پوشش کمجنگل، در کنار انجام سایر وظایف سازمانی مصمم است با حمایت دولت و پشتیبانی وزارت جهاد کشاورزی و مشارکت گسترده بخش خصوصی، تشکلهای مردمنهاد و دوستداران و علاقهمندان به سرسبزی طبیعت کشورمان، در یک دوره چهار ساله نسبت به تولید و استقرار یک میلیارد نهال در جای جای این سرزمین پهناور اقدام کند.
منابع طبیعی تصمیم دارد که هر ایرانی در قالب مسئولیت اجتماعی و با کاشت حداقل ۳ درخت میتواند در تحقق اهداف طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت گام اساسی برداشته و بر این طرح جامه عمل بپوشاند.
منبع